Söndag

Kom hem till pappa fr ett tag sedan, efter att ha tillbringat kvällen och natten uppe på orust med Daniella och några från hennes klass. mycket trevligt måste jag säga. Att få tänka på lite annat än era problem. Men vägen hem va inte kul vill jag lova. Efter 7 km barfota med 4 skoskav så va man  inte så tuff. och efter 4 timmars sömn somnade jag så snart jag satt  i soffan hemma hos mamma. En och en halv timma senare vaknade jag av att maten stod serverad framför mig. Då va det bara att tacka och att ta emot. Grym mamma jag har. fick fixat mina blåsor med, En tändare, en nål och ett fotbad gjorde sitt. Riktigt underbart.

Fredrik är borta någonstans, som jag inte kan stava till. Och jag saknar honom. känns som att det är på riktigt detta, Hoppas det.

Tycker att det är så patetiskt det ni håller på med, Att ni orkar, Har ni så tråkiga liv att ni måste gräva ner er i andras ? Stackars er, måste kännas tråkigt. Räknar ni dagarna ? det hoppas jag att ni gör. Det kommer bli det roligaste på länge. Att se era miner, er blickar och hur ni uppför er. Kul Kul . veckans höjdpunkt.

Tack till er som gjorde gårdagen så trevlig som den var.

Bye Bye.

RSS 2.0