Onsdag

God morgon !

Orkade inte ta mig till gymmet i dag, som vanligt.. dagen ser ganska tråkig ut, men men vad gör man.

Nu ska jag ut och gå med min hund.

Puss

Onsdag

Hej.

Läste igenom min blogg lite och såg att jag skrev att jag skulle försöka blogga lite mer , men det gick ju super bra.... eller inte .

Men iallafall, får väl skriva lite då och då, så att jag går skriva av mig.

Det har hänt så mycket roliga och tråkiga saker på så kort tid. Men sånt är livet antar jag. Inte mycket man har att säga till om.
Men merci mår iaf bra, jag mår super bra, skolan går, men vill helst jobba. Vill igentligen inte plugga, men nu är det som det är och det är bara att gilla läget.

Idag va jag i stan med lisa, en super trevlig tjej som jag har spenderat ganska mycket tid med det senaste, vi har ett gemensamt problem kan man säga. Haha!
Vi skulle handlat kläder till på lördag, fast så blev det inte riktigt. Kom hem med två linnen, en ny stav till tungan och ett spel som vi tänkte spela på lördag innan vi går till festen. Tess var även med, trevligt värre!!

Åkte sen till cissi som ligger hemma och är dålig, gav henne ett litet ljus som luktade gott, så att hon kunde mysa till det. Sen lämna saker till matte som jag köpt åt honom, (snälla mig) och efter det till angelica, hon hade köpt en pendel till mig, som vi testade. Lite små läskigt, men den svarade på många bra frågor, och gav många bra svar! Tack angelica !!

Har återigen fått problem med att somna, fast inte när jag sover med *****, lite konstig, men men.. det går nog över. Det brukar det göra..
Laddar inför gymmet i morgon. Det va iaf min tanke, men sen kan det ju gå lite som det vill.
Men nu är det nog dags att försöka sova. 


Puss




Happy happy !

RSS 2.0