Tisdag

Mina tjejer !

Lördag , Söndag

Lördag :

Kunde knappt sova natten mellan fredag och lördag, klockan ringde 13 minuter över 7. jag kom upp hal 8. Pappa körde in mig till chalmers och jag fick leta efter min provsal. Väl inne fatta jag ingenting. Vilket inte är ovanligt. Men jag gjorde väl 6 prov tror jag . usch. Träffade helle! Jätte kul tyckte jag eftersom jag inte träffar henne varje dag.
Satt från halv 9 till 16:10. inte kul. Åkte hem duscha och gjorde mig iordning. Gick till kjell och åt grilalt. mumma, Sen skulle min kusin min bror om min kusins kompis köra mig på moppe till majorna. Eftersom jag skulle åka med mackan till mölndal. HAHA vilken jävla moppetur det blev , jag körde på spårvagnspåren och körde fel.Men tilslut hitta vi. så fick jag mig en rundtur hos mackan. Det va kul !
Väl hos jenna. Öppnade första cidern. bytte om, satte oss i köket och så gick vi till geta. Hos geta lyssnade vi på scotts och förkröka lite, det va trevligt ! Så kom hennes kusin med sin pojkvän. Så satt vi där en stund.
Så vid 11 gick vi till vagnen. Hämtade ett leg till jenna på city pub. Tack Sahra!!
Hamnade på bryggan. det gick ju som det gick. I bröjan iaf.
Men jag geta och jenna fick dansat av oss. Det va super kul Flickor !!
Vid 3 satt vi och tog oss en sista drink. Tog vagnen hem jag och geta hamnade hos henne en stund tills jag gick hem och la mig .
Tack för en trevlig kväll mina änglar !!



Söndag:

Vakna av att det började bli ljus, och det lyste in i köket. Så jag försvann snabbt under täcket. sov som en gris. Vaknade vig 11. Messade lite med mackan sedan upp och sätta mig i soffan hos jenna och kolla tv. Mamma va snäll och hämta mig så nu sitter jag i soffan och kolla på när  min bror spelar något fotbolls spel.
Ska hem till pappa sen. Och kolla på Eriksberg som spelar HM final. HEJA ! Dock mot torslanda . Så a... Det går som det går. haha



Haj

Fredag

Svar jenny : jag sökte Lärarhögskolan något HAHA vet inte själv vad jag valt.



Kom just hem till pappa efter att han bowlat. Det gick ungefär lika dåligt som jag förväntade mig . HAHA jag är verkligen kass på att bowla. Red merci i dag. mysigt, jag ville vara lite som jenna så jag kortade mina läder ett ANTAL hål så fick det bli lättsits så mycket som jag orkade. Vilket ledde till att mina ben  började skaka och jag knappt kom av hästen.
Men merci tyckte att det va kul att få SPRINGA .

Nu är det sov dags. Upp tidigt i morgon och göra högskoleprovet och sedan parta. får se vilka det blir , Annars sitter väl jag och jenna i varsitt hörn och sover !


Haj

Fredag

haj ,

klockan är 0:55  jag kan inte sova..
Ansökte just till högskolan. hoppas det blir som jag vill. Då stannar jag iaf i Göteborg.

En andra chans ? Är alla värda det...

Torsdag

Haj,


Som vanligt kom jag inte riktigt upp i morse. Vilket jag ldig gör nuför tiden. hmm.. jag förstår inte vad det är !
Kom iaf till skolan. Hade filosofi. Satt mest och degade ! Sedan efter det var det 5 timmar projekt. Samma där det gick super segt! 14:58 tog jag 402 hem, mötte mamma på eketrä och hade sällskap hem. Mysigt mysigt.

Mamma lagade god mat i dag som jag tyvärr inte fick i mig mycket utav. Jag känner mig så mätt hela tiden .
Övningskörde till torslanda för att hämta min Gramantygel och mina handskar, åkte sedan ut till balltorp och lämnade av sakerna. Pussade lite på merci och lovade att vi skulle ha kul i morgon när vi ska ut och busa i skogen.
Jenna kankse skulle se om det fanns en lite hästapolle från skolan som ville ta sig en tur, men det va inte säkert.

Ser inte framemot lördagen. Ska skriva högskoleprovet vilket kommer gå åt ...
Lördag kväll därimot. WOHO party ??? om det är.


Jenna my man åker hem om 6 dagar. Madde åker också.
Snart är det lov också. Vilket jag just behöver!!



Jaja. får kolla frölunda nu.  Dom ligger för tillfället under med 1-2   KOM IGEN GUBBAR !

Haj

onsdag.

haj.

Vaknde av klockradion i morse. Flög upp. Somnade dock om igen. otur. haha
Bussen tog en egen väg till skolan i dag. den åkte över angeredsbron. HAHA mitt eviga tjat om angeredsbron.
Mötte teemu på bussen. Trevligt, hade datorkunskap. Fick inte gjort så mycket. för man får ju aldrig någon hjälp !
Segade igenom hela dagen.

Fick köpt mig en balklänning i går. WOHO. Nu är det bara balskor och student klänning kvar. sen är det fixat.
COLT!
Högskoleprovet på lördag, och nationella i svenska nästa onsdag. kul..... eller inte .


jaja ska iväg och träffa philip en stund snart.

let me be myself.



hajhaj


Måndag

15 grader och sol.

Kan det bli bättre ?


Söndag

Jag vaknar upp i mitt helvete.


lördag

Wohoo. nu blev jag allt bjuden på balen! :D

lördag

I give up.


Nu säger jag verkligen upp mig.


Vaknade av att mamma väkte mig och jenna i morse, klockan halv 7. Vi åkte hemmifrån 10 i 7 och hämtade min moster. så somnade jag i bilden på väg ner till ullared. Inget ovanligt, Väl  nere, fick jag köpt mig en skinnjacka ! en ny plånbok, två tunikor, ett skärp, en turkisk peppatshot och MASSA godis.Och även en ny vän. I brist på män
Så åkte vi hem. va tvungen att hämta saker hos pappa men efter det körde mamma oss till jenna! vi städade och latade oss en stund. Och så blev jag lite känslig. Så vi 6 kom mackan och vi drog till lekplatsen och började grilla. najs . tills a.. behöver inte ens nämna det.
Vi spelade kubb i mörkret. och bönderna vs stadsborna spelade fotboll. jag orka inte. jag tappade det.
Så mötte jag heta geta. och så gick vi till jenna. men jag drog vid kvart över 9.
Började må illa på vagnen. Fick  gå av och andas frisk luft.

Väl hemma. ligger i soffan och tycker allmänt synd om mig själv, är sjuk., och kommer antagligen inte ta mig ur sängen i morgon. Endast när jag ska till mamma . Men inte annars för jag mår fan inte bra! usch jag hatar att vara sjuk....


aja nu får väl jag gå och lägga mig . Så man slipper tänka på allt.


Haj haj

Onsdag

Haj.

sitter i skolan och har tråkigt...

Jag överlevde gårdagen!
Det va faktist riktigt roligt . Mackan och mc hängde med ut och jag fick till och med köra. Vilket kanske fick sådär . Men det är skit samma! För det va jätte mysigt i solen och med trevligt sällskap !!
Efter det så a. blev det som det blev vi gick hem till madde jag lagade mat åt madde och emma, sså gick jag ner till jenna och lämnade hennes kort hon beställt till min andress och så hämtade emil mig. WOHO
Tog en härlig promenad med daniella också. kul kul !

I dag ska jag till stallet och fika med annika ! sjukt vårigt ! haha
Så  a nu får jag väl ta mig i kragen !


Från i går


haj

tisdag

Halo.

Ska snart hoppa in i duschen och så hämtar morfar mig och kör mig till åby. Jag ska få åka med madde och selma . Jag är riktigt rädd vill jag lova. har sagt länge nu att jag ska pröva. Så ja det är väl bara att göra det. Men dumma mackan skrämde mig i går. sa att hon slår och grejer. HJÄLP!!
Ni lär märka om jag överlever. HAHA



haj

Måndag.

Fredag.


Uf mässan gick super bra. Vi fick sålt mycket och vi vann även 3 fina priser!! Ska antagligen få åka till stockholm och tävla. hoppas hoppas det hade varit super kul ! Kvällen avslutades med bra sällskap.
Blev dock lite för öppen in på dom sena timmarna...


Lördag
 red merci barbacka på slingan i balltorp. mysigt som fan ! åkte sen hem för att duscha och senare åka till klubben och jobba. Kul kul . Fick senare trevligt sällskap igen.

söndag.
mys morgon. Åkte hem och åkte till merci, red två varv på slingan barbacka. hade UNDERBART mycket träningsvärk efter. Maddox cyklade till balltorp och åkte med mig och kollade på fotboll. Men det va kallt som fan så vi satte oss i bilen.
Sedan hem kollade på film och sedan sova..


I dag. försov mig som attan ! åkte till skolan och hade fika med några från ale kommun. Eftersom det gick på bra för ale gymnasium på UF mässan. Fräckt! Åkte sedan till stan för att träffa madde och jenna. Vi åt god mat och gick på bio. Vi kollade på män som hatar kvinnor. En RIKTIGT bra film måste jag säga ! Vi satt i 2 timmar om inte mer och väntade på biografen. Vi hade inget bättre för oss. vilket gjorde oss lite trötta så vi blev allmänt flummiga , HAHA men som sagt filmen va super bra !


haj haj

torsdag

Har varit inne på Svenska mässan hela dagen. målat och fixat i våran monter som blev super fin!!!!
orkar itne skriva något mer . är sjukt trött...





Onsdag

Seg skoldag. Fick fixa lite saker inför i morgon. då vi ska in på svenska mässan och fixa våran monter inför UF. Häääärligt.
Skulle träffat alex en snabbis. Men ´det blev inte så. Så jag drog till soff i brunnsbo, Va där typ en timma och åkte sedan till masthugget och gick en promenad med mackan. jag höll på av dö . en påfågel satt i ett träd och GAPA!! sen då såg vi två rådjur som va UTANFÖR gallret :O
Jag är lite små hysterisk kom vi fram till . haha

Så åkte jag hem, gav min hund mat och bänkade mig framför tvn. härligt faktist.
I morgon blir det som sagt svenska mässan. och sedan stressa till stallet . Mysigt !!!



haj haj


Alla

Ni är på rätt sida. Becca är så snäll att hon ska fixa min blogg (: men hon orkade inte mer i dag :D:D

tisdag

satt på bilskolan sjukt länge i går. Åkte till jenna och pluggade. skulle in till stan så det blev bara en snabbis. men när jag väl gått från jenna så blev mina planer i stan inställda.. då blev jag sur. Så jag och mackan tog en promenad i slottskogen. i mörkert det va läskig som fan  ! Men vi fick iallafall pratat av oss.  Härligt härligt.

Mitt hjärta höll på att stanna i går kväll. Jag är seriös.

Mamma väckte mig i morse. jag komm knappt upp. jag fattar seriöst inte vad som är problemet, förut hade jag jätte lätt att komma upp på morgonen. men nu går det knappt! Skolan gick segt... skulle kollat balklänning i dag men det blev inget.
Ska träna i kväll. Vilket kan bli gött, gabi ska med och träna. Kul Kul


Mamma och Pappa.
Jag undrar ang resan.
Kan ni tänka er att det blir som studentpresent ???? (a)


haj haj

Helgen

Fredagen spenderades i stallet på morgonen hos merci, jag och en tjej i stallet tog en mysig ridtur i balltorp. Sen körde hon mig till mölndal och mamma hämtade mig hos jenna. Så ringde Gabi och frågade om jag ville komma till henne, för hennes mamma och pappa va i stockholm och kollade när hennes bror spelade SM i handboll.
Så visst , dit åkte jag. Satt på balkongen och tog några cider och vi fick till det med singstar och GH. Vid tolv blev vi trött och gick och la oss. Men då va det några pojkar som hade spring i benen och jag blev gring och försökte somna. Vilket inte gick så bra.

Pappa hämtade mig vid halv 10 på lördagen. jag va sjukt trött och sur. lite små bakis.
Åkte och kollade lite på match, emil hämtade mig och vi åkte till jenna och lämnade cider. Så körde han oss in till stan. vi gick och kollade lite men hitta ingen så vi satte oss på Espresso House och tog en kaffe. Så åkte jag till salu hallen och mötte pappa. Så åkte vi hem.

Så senare körde pappa mig till jenna. Och jag anlände has jenna vid 7 halv 8 med en handuk i håret och såg förjävlig ut. Jag va tuttpc en stund och så fick vi sminkat oss så fick vi hällt i oss en cider och så gick vi till madde .

Hos madde va det trevligt som fan. härligt folk och mycket fylla. Tänker inte gå in på detaljer. Men det va en mycket trevlig kväll. Inte ett så bra slut som jag hoppats på, och inte en så bra morgon som jag ville. Men det spelar ingen roll längre.
För jag tänker inte hamna där igen. Aldrig mer. Det finns inget mer hos mig att hämta (tror jag inte iaf)

Hopp nu ska jag väl försöka sova igen alla timmar jag missade i natt och i fredags natt.


haj 

Onsdag

Pluggdag hos jenna i dag ! SUPER bra för båda.

Hade prov i dag i religion gick helt okej. Sedan träffade jag jenna inne i stan vi åt på BK och kollade lite efter skor och linne till jenna! Sedan hem till mölndal till willys köpa glass maränger chockladsås och banan:D GOTT!!!
Satt och pluggade i nästan 3 timmar, om inte mer ! Men vi kom fram till att nästa gång stänger vi av våra mobiler!

Pappa hämtade mg vid hav 9 och jag va ute och övningskörde i en timma typ. naaaajs
Jag fick pluggat super mycket i dag på körkortet. woooho tack jenna !


I morgon blir det skola sen match :D Pappa släpper av mig hos jenna på vägen hem från matchen . Så sover jag där.
Fredag ska jag rida MERCHAN !!!! och så ska jag och janne hem till mig. mys med räkor och grejer
 ( man gillar inte räkor) lördag SHOPPA för janne. Sedan party party.
Söndag . då vet vi plötsligt vad vi heter.....



hajhaj

Tisdag

Och så går det runt och runt.




Som alltid.
nu slutar jag upp att försöka. Jag har försökt och jag försöker. Men hur mycket ska jag behöva försöka utan att det blir någon effekt ?


Pratade med pappa i dag. Jag är sugen på att dra i väg en vecka till solen snart. Tänkte att det kankse kunde bli deras student present till mig ?? en vecka i solen. Gabi snacka om att hänga på ? det kan bli super.!

Söndag

Fredag: 
Utgång förkrök hos gabi. SUKT roligt med GH och singstar. Jag måste säga att gabis pappa va bäst på supertruper HAHA SUR PUPPA HAHAHAHHA Sen bar vi till chez en stund och senare tilll bryggan. Där jag och gabi blev av med mobil och plånbok. Jag va lagom arg. Tur va att pappa va rakt över gatan på lipp så mats fick  lägga ut pengar så vi kunde få ut våra jackor. Pappa fick betala taxi till eketrä. Jag va så jävla arg hela kvällen efter vi fattat att sakerna va borta så förlåt om någon fick sig en dum kommentar!

Lördag:

Låg i sängen halva dagen och spela GH !! jag har NÄSTAN klarat en hel låt på hard. så nu jävlar ^^ Så fick mamma upp mig och vi åkte och kollade på fotboll. trööööök dom va as dåliga i går så det va inte alls kul att kolla på!
Vid fem åkte vi till min kusin som hade kalas. Och efter det drog jag till maddie ! Vi degade bara och jag stannade över natten. Fick ett samtal i natt som gjorde mig orolig. Men nu är allt tydligen löst. vilket är bra !

idag då. vaknade halv 12 av att bella bröta utanför dörren. haha dom va tvungen att åka hem för att gå ut med hennes hund ^^ så när hon gick fick jag ett sms av mamma som frågade om hon skulle hämta mig , vilket jag inte kunde tacka nej till ! Så efter en halvtimma så hämta hon mig så åkte vi hem och jag och min bror fastnade framför datorn och kollade film med varsin popcornskål. haha
nu ska jasg tydligen packa och åka och kolla på fotboll ... igen hahaha galet mycket fotboll på schemat .
Är på så bra humör ! woho !


HAJHAJ


RSS 2.0