Måndag

Sov hos älskling i går. Riktigt härlit. Va grymt trött efter min tuffa helg. mycket prarty och dans. Så det va skänt att komma hem till babe och mysa.sitter hemma nu. ska snart åka till stallet och träna.

Har fått reda på lite saker som nte gör mig glad. Jobbiga saker. hoppas att det försvinner snart.



jaja ska  plugga lite nu


ByeBye

Torsdag

jävla pissdag. har inget mer och säga.

Bye Bye

Onsdag

Tråkdag. Inga roligt ämnen . God mat fick jag iaf när jag kom hem. Så skulle min bror spela match, jag fick självklart övningsköra dit. I Håkans lilla bil. Det va grym. Kallt som fan men bror vann. Sen åkte vi till torslanda och köpte en cykel till min bror. För han andra har blivit stulen, och sen hem, Hoppade lite sutdsmatta . haha

Känns som om allt bara glider i från mig. Jag har ingen riktig lust att försöka längre.Vet inte hur jag ska handskas med allt runt om kring, ska sluta ta på mig mitt fejkleende. Allt låter alltid så bra, så sant men är det verkligen det?
Jag litar på dig. verkligen men allt är som det är. Och det snurrar.


Bye Bye

Tisdag

Lite bättre i dag i min hals. Ingen feber, skönt. Åkte till city tatto förut med Emil. Kollade tider och en skiss. Någon gång runt min födelsedag hoppas jag ! Min dag har annars bara varit trög. Fick tillbaka mitt älskade sims spel i dag. självklart gick jag lös på det och blev lite smått beroende igen. jag älskar det spelet !
Pappa frågade om jag ville åka med honom till bauhaus och kolla grejer med honom och Pernilla, vilket jag gjorde. Roligare än att sitta hemma. inte. vi fick vara där i 2 timmar bara för att deras datorsak inte funkade. så kassorna funka inte. kul. nej ! efter det åkte jag och papps ner till Coopen och handlade lite mat. Morötter och dipp blir det nog någon dag snart. mums

Ingen häst i dag heller. tråkigt . Saknar henne nu faktist. haaha . Pratade just med Fredrik han va nere i malmö, kul kul.
 
skolan i morgon då. om jag inte mår kasst i morgon när jag vaknar. och det finns en risk för att jag gör det. haha


ByeBye

Måndag

Ingen bra dag. Vaknade halv 7  gick upp och åt medans älskling låg kvar i sängen. gjorde mig iordning väkte Fredrik och vi gick ner till bussen . Kände mig lite halvkrasslig. Lite febrig. Träffade Jennie och Emil på bussen som skulle på  samma sak som mig i Scandinvium det va roligt.  Fast det vi gjorde där inne va mindre roligt. Jag mådde inte så bra sp halv 11 blev det hemgång.Ligger i soffan med täcke och kudde och med Datron i knäet. Saknar Fredrik. Det är galet. jag kan verkligen inte sluta tänka på honom.


jaja . ska snart ut till stallet.

ByeBye

Söndag

Hemma hos pappa nu , häärligt fick lurat honom att köpa ett par skor till mig i dag, hihi och mamma ett par örhängen . weeeeeeeeeei :D fredrik är här nu mys
ha d :D:D



BYEBYE

Lördag

Sov hos älskling i natt. med danni kollade på film heeeeela kvällen. Och det va väldigt kallt ute i går vill jag bara säga! vaknade tidigt i morse! typ klockan halv 9 av att det va suuuuper varmt, pch fredrik låg på mig haha. upp gick jag och danni iaf. så vaknade fredrik några timmar senare och gjorde pannkakor till oss:) mumma . fast självklart fick jag diska. haha sen hem till götet halv 6  hahaha hela dagen hade gått. Snabbkääk på BK sen moppa ut till stallet. men vi kommer jag typ 1 km och så får vi punka. det va barta att rulla hem moppen. Mamma fick komma och köra oss. så red jag dannis häst. som gick så jävla bra i dag, riktigt roligt !!! så hämtade hennes kusin oss och körde hem mig. så nu ska jag löägga mig och sova. ska till pappa i morgon .

God natt

ByeBye

Fredag

Åby i går. Gabi åkte med. vi körde dit  grymma är vi. träffade getis och linda. mysigt och babe. hihi vaknade kvart över 6 i mosre. somnade om och försov mig. lyckat. kom till skolan mådde skit dåligt! gick till sjuksköterskanoch fick en lapp om att jag fick gå hem, vilket jag gjorde. Efter min körlektion. som gick helt okej faktist. åkte till stallet. helle hämtade min på skrabbe och körde ner mig till stallet. men när jag kom ner kom jag i håg att jag inte hade några ridbyxor där. så det fick bli en barbacka skritt tur i mina tajta jävla jeans! och min ponny va ganska pigg . inte så roligt. Red upp till heller pratade med danni under tiden. inget ovanligt haha så red vi en bit sen.
Så när jag kom tillbaka till stallet var det att ta in hästarna. Så passar jag en tre-åring för en tjej i stallet så det va bara att  spola henne med. haha. Så hämtade fidde mig och körde hem mig. Och här sitter jag nu. ska snart hoppa in i duschen för att sedan möta danni och åka till Fredrik. Lite mys sådär på fredags kvällen.



sötaste.



Bye Bye

Onsdag

Gick upp klockan 10 i dag. härligt med lite sov morgon. börjar 13.05 najs. sedan stallet. Ganska skönt ändå. måste jag säga.
Är lite trött på allting just nu. Känner mig inte pepp för något. Skulle varit med Fredrik i dag. Men det blir såklart inte av. En månad i dag med. tror inte han kommer i håg. hmm trubbel i paradiset? kanske.
Det kanske blir som ni vill ändå. vet inte.  Känns sådär just nu. Vet inte vad jag ska göra eller säga. Kanske av med hatten inför er. Ni har en jävla makt måste jag säga. På allt som är runt om kring er.
 Det värsta är att alla säger saker, men inte kan stå för det, trodde att man växte ur det. Men jag hade tydligen fel. Riktigt fel. Att folk är så fega, det förstår jag inte. Säg inte saker som ni inte menar, om ni inte gör det, varför ens säga det då?

Gabi kommer och hämtar mig sen. najs , hon åker med migtill skolan för att hålla mig sällskap. Och sedan kör hon mig till stallet. naaaajs. Du är bäst vännen. På riktigt vet inte vad jag hade gjort utan dig. Dig och Daniella. tack.



Bye Bye

Tisdag

Sitter i skolan och har lektion. Va hos tandläkarn innan för att fixa min tand . Jag ramlade i stallet i lördags och slog ut en bit av min tand. Men nu är den fixad och riktigt snygg faktist. HAHA Dom slipade bort så m ycket att jag nästan inte har någon glugg kvar. GRYMT ! Sitter som sagt här . Med Mandie brevid mig. Vi ska göra någon uppgift till rättskunskapen som skulle varit inne i går. haha. sega som vanligt. mandie gör den och jag skriver av ;)
Dagen blir nog ganska seg. slutar klockan 2 och hem och laga mat till min bror. Så kommer emil och ska hämta min tatueringsskiss. hihi så får han väl också lite mat. hihi. I morgon har jag och Fredrik en MÅNAD . woooow tiden går fort när man har roligt. hihi Men samtidigt är det ett år sedan mina föräldrar skildes. hmm inte lika kul kanske.
Ingen häst i dag eller i morgon. tråk. Kanske träning i dag. fårse.

Jag har kommit fram till att det känns så JÄVLA bra med Fredrik. hääärligt . wej :D


BYE bye


Måndag

Sov hos Fredrik i natt. Mys. Men han låg kvar när jag gick . haha när jag kom till centralen så va jag så jävla hungrig så det fick bli en macka en sån jalla drick sak. och en päron mer. Min underbara frukost. haha. Fick sällskap av Sofie andré som skulle till sin intensivkurs och Niklas. Härligt med lite sällskap på morgonen ! Skolan började med en lektion som jag inte förstår mig på, rättskunskap. Jag förstår verkligen ingenting! somnade en kvart. haha inte bra . Jag och Manda fikade i dag med. Som vanligt . så tog skoldagen slut 16.20 fy fan.
Mamma hämtade mig på Backaplan och åkte med mig till stallet, fast hon är livrädd så gick hon med mig in till hästapollen noch borstade lite. Så körde hon hem mig och åkte ner till min bror som skulle spela match. Vilket jag inte orkade titta på.
Pratade just med Danni. hääärligt.
restan av kvällen blir plugg. fy fan va tråkigt ! Kanske blir det en film. får se.

I dag är jag cptrött. HAHA

BYE

Söndag

Klockan ringde 06.10 i morse.Fy fan. Jag hatar att gå up pså himla tidigt. Gick upp på med tävlingskläderna upp och äta frukost . Gabi hon fick ligga kvar. det aset. HAHA kom till stallet . Då hade hästen en stoooooor pissfläck på halsen. Då blev jag inte så glad. Hon gick rakt på Transporten i dag. Grymt. Så åkte vi. Vi skulle till strömma men det visst vi inte vi åkte till mölnlycke ridcenter och fan va vi fick leta för att komma dit. väl där va det ingen tävling där ju så vi fick åka vidare. Typiskt våran otur. haha väl framme missar vi min ritt. vi kom 2 timmar sent! så helle stryker sig och jag tar hennes plats. Merci kändes konstig på framridningen. inte alls pigg. helt död. men vi fick ju rida programmet ändå. kul. *NOOT*haha Hästapollen gick orent inte bra. så jag stök mig från andra klassen. Men där red helle i stället och red grymt bra ! så hon slutade som 2:a bra bra! Det va en riktigt snygg ponny som vann!
Sen åkte vi hem. härligt pappa hämtade mig och köpte BK. haha . mysigt ^^ Nu ska jag hoppa in i Duschen och åka till mamma sen.
Så kör hon väl mig till Fredrik med. Film och godis!

Såg en väldigt söt bild på Sarah´s bilddagbok. Jag blev riktigt glad måste jag säga !

Bye Bye.

Lördag.

Lite galen kväll i går. Gabi spydde som ett as och pappa fick hämta oss. det slutade ganska bra. Gabi fic ksova på min soffa för jag vågade inte ha henne brevid  mig.
Filmen va ganska bra, Bättre än ettan.
Gabi tog ju sitt körkort i går så vi va ute och åkte lite förut. Super mys ! Hämtade fredrik på Åby och körde honom till någon fest som han skulle på. Så åkte vi hem till honom och hämtade min väska som jag lämnat där. Sedan hem och äta tacos. MUMS.
Fixade hästapollen i dag med. Hon blev mycket fin inför morgon dagen. HAHA. Nu är jag riktigt nervös. men men det får gå som det går.
Danni den mysungen myser på Orust. thihi.

Har inte tänkt så mycket på er i dag. en riktigt bra dag alltså . HAHA


bye bye


Fredag

Åby i går då. Träffade Linda Sarah och Geta mys. Riktigt roligt måste jag säga. Jag har inte skrattat så mycket på länge. HAHA, sedan hem till fredrik då. det va också mys. Hihi

Dagen började sådär. Jag skulle ta pendeln från mölndal då är fanskapet sent. Men jag träffade geta .Det va mys. Så åkte jag in till stan och åkte till götaplatsen för att gå på UF med klassen. Fräckaste gubben hade en presentation. Självaste Putte Svensson. Han som startade HultsfredsFestivalen. COOLT ! så åker jag till stallet så missa jag bussen ner till stallet. Så jag började gå så kommer helena som en räddande ängel med sin moppe och kör ner mig . Tack för det sötnos. Så kom hon ner till mitt stall sen så red vi lite dressyr på ängarna . Riktigt kul. Fick rida Batman igen efter sommaren, sååå mycket bättre går han. Söta ponny!! Så pratade vi lite om tävlingen på söndag. Och jag är nervös. HAHA.
Så skulle Fredrik komma till mig nu i kväll men nej. Man blir ju inte förvånad längre. jaja. Bio iaf Arn. Sen fest. Hejdå dumma känslor. Hej rosa moln! HAHA Gabi klarade bytheway sin uppkörning i dag!!!!!!! Grattis älskling. du är den bästa vill jag lova !

Nu ska jag sura vidare på Fredrik, Och vill påminna om att detta är det gladaste inlägget på länge,

Ni va roliga i går. HAHA.

Bye Bye 

Torsdag

Sitter och äter frukost med en tiggande hund i knäet , mysigt. HAHA . ska snart dra mig till skolan och har 5 timmar projekttid som är super tråkigt måste jag säga. det blir inte mycket gjort när man sitter vid datorn och är inne på bilddagboken eller Facebook, Lite halv segt.
Träning med Fotbollen i dag med, wow måste jag säga första gången sen den 11 maj. Det va då min fot gick sönder. Så det ska väl bli okej antar jag. Man får ju hoppas iaf. Sen blir det nog mys hos fredrik. riktigt mys. För honom har jag saknat ordentligt. Fast han är som han är. haha.
Ingen häst i dag heller. men i morgon då jäklar då ska jag allt rida. Fast jag vet inte hur  jag ska hinna med allt. Först skolan sen hästen och sen bio klockan halv nio med min pappa och bror. Vi ska se arn. Gillade inte den första så mycket men har man sett den första måste man se den andra, säger min pappa. HAHA

jaja. Ta tag i era liv vill jag bara påminna.

Bye Bye

Onsdag

Härlig sovmorgon i morse. Pratade med Daniella på telefon och bestämde mig för att vänta på henne. missade halva min datorkunskap lektion för henne. Klart värt, haha .Vi klagade som vanligt på livet och alla saker som det innehåller.
specielt dig, din fula sak.Vi kan inte förstå vad som rör sig i ditt huvud. Något konstigt eftersom att du inte förstår saker som är ganska uppenbara. aja lämna mig i fred. Och allt som har med mig och göra. Jag har ALDRIG gjort dig något. eller ? galet är allt. du får allt att bli så tråkigt, du har lyckats vill jag bara säga, lyckats med att komma åt mig. men nej inget mer nu, nu tar det slut. Från och med i dag.
Fredrik är nere och fixar halkan, hoppas det går vägen.

Ingen häst i dag . Ganska skönt. känner mig lite fast vissa dagar när jag måste dit. inte så kul just nu, men ser fram emot tävlingen på söndag. Då ska jag och helle ge järnet vill jag lova. Merci ska allt gå både Lb:1 och La:1 mjukstart för det va ett i oktober förra året vi senast tävlade derssyr, så vi får börja lugnt.
Skolan är allmänt tråkig just nu. Vi har så jävla mycket plugg hela tiden, orkar inte. IT ekonomi är grymt jobbigt måste jag säga.
Fotbollen går jävligt segt. usch vad jag saknar det. spelet. det är grymt måste jag säga. Men tyvärr är det som det är och det går inte att göra något åt det just nu. Det är bara att vänta och se.




Dagens fråga( riktad till pojkar): När ni väl har fått eran "drömtjej" är det inte roligt längre då?

Bye Bye

RSS 2.0