Lördag

Det handlar om att tappa bort sig i någonsfamn och inte vilja hitta vägen ut.
Timmeslånga samtal och att önska sig närmare.
Att ständingt ha en miljon fjärlilar i magen, och att blåsa ögonfransar från varandras kinder.


Jag älskar dig




 gör allt i världen för den du älskar.

Fredag

Efter lite sämn i natt va jag inte så glad i morse när jag vaknade.... försov mig som vanligt och sprang till bussen. Hann precis till lektionen. Seg dag sura lärare. Mamma hämtade mig efter skolan och körde mig till stallet tack för det ^^
Sen kom jag hem åt jenna kom. och 2 till. vi mös och kolla film. så skulle dom åka nä då hade jenna glömt sina nycklar hemma hos mig så hon fick åka tillbaka HAHA men nu ska jag sova. upp till stallet i morgonbitti. BLÄ!!!




BYEBYE

fan

japp.... hon åker snart. snälla jag vill verkligen inte. jag ångrar mig .hon ska alltid stanna hos mig. Fan ! För alltid. jag lovade fan fan fan. Förlåt. jag har gjort allt som går..... verkligen förlåt.
det är du som gör min dag. jag har så mycket att tacka för...... jag vet inte vad jag ska ta mig till.


None

...

Stopp. släpp av mig jag vill inte mer.

När ska allt ta slut? varför måste jag hålla tyst?


väck mig när allt är över tack....

Tisdag

hajhaj

Sitter  hos jenna och ska in till banken nu,,,,,, Ska föra över pengarna till mitt konto WOHO så ska det handlas skor. Sen skolan i en timma sen ut till dannis hoppsan. Gårdagen va lite jobbig ....

Det känns väldigt jobbigt att du bara lever på som innan. Att du inte bryr dig. Vi skulle vara bästa vänner. du säger att det är upp till mig, Visst men det krävs två för att dansa tango. Seriöst då visar du ju bara hur lite jag ´betyder för dig. Men visst vi ska spela med öppna kort. jag saknar dig inte lika mycket som jag trodde att jag skulle göra . Efter det du gjortde så kände jag bara som att all luft gick ur mig, att jag inte orkade bry mig längre. Vilket jag inte gör. Men kom inte att säg till mig att jag har glömt bort dig. För det har jag verkligen inte gjort. Inte på det sättet du gjorde mot mig. Vilket också va jobbigt. Men du bryr dig inte om någon annan än dig själv. Och det är tråkigt.
jaja nog pratat om dig........ Ha det bra.



Nä nu får jag sätta på mig mitt ansikte igen.


BYEBYE

Söndag

Grymme helg. Det ända som fattades va min man !


BYEBYE

....

Michael Bublé - Home

Another summer day
Has come and gone away
In Paris and Rome
But I wanna go home
Mmmmmmmm

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
I just wanna go home
Oh, I miss you, you know

And I've been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
"I'm fine baby, how are you?"
Well I would send them but I know that it's just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

Another aeroplane
Another sunny place
I'm lucky, I know
But I wanna go home
Mmmm, I've got to go home

Let me go home
I'm just too far from where you are
I wanna come home

And I feel just like I'm living someone else's life
It's like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me
'Cause this was not your dream
But you always believed in me

Another winter day has come
And gone away
In even Paris and Rome
And I wanna go home
Let me go home

And I'm surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Oh, let me go home
Oh, I miss you, you know

Let me go home
I've had my run
Baby, I'm done
I gotta go home
Let me go home
It will all be all right
I'll be home tonight
I'm coming back home

Fredag

Hajhaj

Sista dagen på praktiken i dag. Den rullade på bra och jag fick gå en timma tidigare. Tack för det.
För jag har varit sjukt trött denna veckan. Kanske för att  helgen va full av soliga saker . HAHA
Sen åkte jag och mamms och handla sen körde hon mig till stallet. Jag och johanna tog en promenad i snön med våra hästar. En timme va vi ute . Jätte mysigt men halt så precis när jag ska gå in på stallplan trampar jag på en isfläck och flyger. inte dåligt heller.

jaja ska kolla på film med mamma och bror nu.

HAJHAJ

Torsdag

Haaaaj,

Sitter hos jenna och ska snart hem. Varit på åby en stund och kollat lite.Trevligt. Men det va ruggit kallt. Gick till stallcafét och tog oss en fika. mysigt som fan. Sen kom det trevligt sällskap vi fick oss några goa skratt. HAHA
Sen gick jag och jenna hem i "haglet" vi tyckte det va mysigt så vi blev sjuuuukt oseriösa och började fånga flingor med tungan . HIHI.

Nä väntar på mackan , vi ska ha sällskap till stan , får se om han kommer :P haha

jaja






BYEBYE

Onsdag

Heeelöö

Praktiken rullar på bra som fan ! allt går som jag vill just nu.
Förutom att min bästa vän inte är min vän längre det känns lite jobbigt. Jag hoppas att du läser detta och att du tar dig i kragen och fixar till dig. Du sa att jag ändrats. ja det har jag. Men det är inte jag som sviker min bästa vän.
Det ska du ha klart för dig. Hade du stått för vad du har gjort så hade allt sett annat ut. Men nu. nej nej kom inte med dina jävla uppsatser om hur fel du har gjort och hur mycket du ångrar dig. För jag köper det inte. Det va du som satt och sa allt dagen innan, allting som va dåligt om jag hade gjort så. Men det roliga är att det  va du själv som gjort det. Och jag tackar för att det inte tog mer än 7 år för mig att förstå vem du är. Att jag blev lurad och att jag trodde på oss. Bästa vänner..... jo visst..


Klarade halkan i går! weeeeeeeej typ det roligaste jag gjort på väldigt länge. Och i måndags gick jag och man på frölunda. det va NAJS frölunda vann och jag blev sjukt glad. Det blev dock inte jenna. hahah i går städade jag och jenna hennes lägenhet och det blev skujt fin. ännu finare än va det redan va ! hihi I dag va jag hos dannis häst och red. han gick super bra och sen till min ponny. fan jag vill verkligen inte att hon ska åka. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. När man inte har något att göra på dagarna. hmmmmm.

BLÄÄ


Ha dt najs


<3



BYEBYE

Söndag

Kom just hem till mamma efter en underbar helg hos jenna ! I går blev det mys som dagt och mackan och skåne kom lite senare. Denna gången fick jag och skåne sova i köket på madrass vilket inte blev så bra för scandic skylten lysta RAKT in i köket och det va ljust ....  HAHA
I morse va det upp tidigt gå till åby och hjälpa jenna med stalltjänsten...Så red vi kan ju säga att någon bra monté ryttare är jag ju verkligen inte. HAHA fy fan va jobbigt det va. jag höll på att DÖ!
Sen efter hem till jenna igen powernapa mys. sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här..... Praktik i morgon YES halka på tisdag. naaaajs




I miss MAN



BYEBYE

Lördag

hejsa


Sitter hos jenna och ska kolla stjärnor på is och laga mat .. Gårdagen va helt perfekt förutom att du ditt svin är falsk. jag spyr på dig........ Skåne decka på dass och jag fick sitta där med honom.
små timmarna blev som dom blev....... Galna
HEHE nu orkarjag inte mer skit .






Jenna är min MAN
BYEBYE

Fredag

Heeeejsan..

Gårdagen gick grymt segt i skolan. Gjorde inte så värst mycket vill jag lova. satt mest. Sen skulle jag träffat gabi i stan mem så blev det inte. Så jag åkte hem och åt sen gick jag till Danni och såg på film med henne och Skåne. Det va mycket trevligt. Så gick vi en promenad efter två filmer som va Inga kan älska som vi och så klart Dirty dancing ! så ner till eriksberg en stund och sen slängde vi skåne på bussen och gick hem. Väl hemma va la kloclan halv 11 .. Så jag gjorde mig i ordning för natten eftersom för första gången denna veckan kände jag att jag va trött så jag hade tänkt passa på men skåne fick gå från kållered centrum och hem till honom.. stackarn. Så jag fick hålla honom sällskap. Och då blev jag pigg ... haha Men det tog en timme för honom att gå hem så efter det fick jag sova.

Så nu ska jag snart gå till bussen och åka till skolan. Och efter det bilr det 2 hästar och sen mys hos jenna. jag tar med ÖL! WOHOO.......

jaja
-ha en bra dag!






BYEBYE

Onsdag

Heeejsan..... Måste idag klaga på vädret. FY FAN vilket tråkigt väder vi har i vårat långa land. Man blir ju depp bara av att titta ut ! Skolan tuffade på ganska snabbt i dag. Och jag åkte till hoppsan och mös lite med honom och sen hämtade pappa mig och körde mig till Merci.Hon va bättre i dag. min lilla tjockis.

Jag blir galet sur. jag orkar inte med sånt här. seriöst.

Jennas häst kom två i dag :D wej hejja hejja!


japp nu ska jag sova. upp tidigt i morgon ... bläääääää


NattiNatti


BYEBYE

Tisdag

heeeelo....

Åkte hem till jenna i går kväll. Efter jag varit i stallet.... ponnyn har antagligen en hovböld . BLÄ . Jag och jenna gjorde dipp och morötter och bara va. så jävla härligt ! Måste säga att efter att bara ha "känt" varandra i typ en månad så är hon GRYMT bra !  I LIKE !!!!! så åkte jag linda sofie och danni in till the studio och tog bilder. många bra många dåliga...

Nu ligger jag i min säng med en popcornskål vid mig och degar. Tänkte sova nu upp i morgon och till skolan. Två hästar i morgon med NAJS !! roligt som fan !
Danni vahos mig en stund och färgade mitt hår som hade blivit solblekt. blää


jaja ska  väl sova nu




HAJHAJ/BYEBYE

Måndag

va på rättegång i morse. tråkigt ! jag mandie och soff satte oss på donken i en timma och pratade lite. Kändes ganska bra att prata ut lite. Sen åkte jag och soff till vasa och träffade hennes x lövberg. dom tog en cigg och sen åkte jag hem . Pratade med danni på bussen ho nhade nog tråkigt i skolan ;) Så nu sitter jag här. Allmänt uttråkad. Känslor som är där jag inte vill att dom ska vara. Min älskade häst ska snart åka ifrån mig.  och det är nog det värsta som kan hände just nu. Min bästa vän ska åka i från mig och jag kommer antagligen aldrig mer få se henne. kul............ Vad ska jag nu ha att se framemot? . Du är borta och nu hon. åt helvete.


I morgon blir det iaf thestudio. kan bli roligt....



Byebye

Fredag

Hejsan allihopa. Sitter pa teneriffa i solen och steker. hihi. Har inte haft sa mycket sol forrens i gar. sa nu har man fatt lite farg. hihi.
Vill bara saga att under denna veckan har jag tankt en javla massa. Det har dragit ner mig i skiten igen, jag har atappat det. Getas rost gor sitt varje dag. man kan tanka pa lite annat. men nu nar man kan tanka da kommer allt tillbaka. jobigt jobbigt. ska bli skont att komma  hem och traffa folk. Och nu tycker jag att jenna och linda kan komma hem sa att jag kan fa traffa dom med, for dom saknar jag ;) min hast aker om en manad:( helvete.... hur ska jag orka denna javla vintern. den ser inte ljus ut  vill jag lova. GAH!!!!!!!!!!!!!



nene nu ska jag upp och lagga mig vid poolen igen. ha det.



BYEBYE

Lördag

heelo.
I dag har varit en bra dag. Danni väckte mig tio i nio och sa att dom hämtar mig vid halv 11, grymt jag somnade om och vakna en tima senare. Ut till dannis stall för att det skulle komma en tjej och provrida hoppsan. En väldigt bra tjej  åste jag säga. Jag fick rida först. han va jätte snäll. han va lite seg när hon ed men så red hon ut och fick galoppat ut för en bake då han både bockat och sparkat bakut. Men va helt såld och ville ha honom. Sorgligt, Men han kommer få det bra hos henne tror jag . Inte i närheten av danni, men hon har hittat en värdig eftersättare. Så åkte vi hem till danni och åt pizza. Spelade wii med hennes mamma och degade. Så va jag tvungen att åka till stallet och säga hej då till min bäbis. Och hämta min moppe som inte ville starta. men efter 20 min va den snäll mot mig och jag kunde åka hem. TACK moppejävel !! Så nu ska jag till danni igen och kolla film. Sedan hemm till mamma och sova en stund och halv 5 åka till landvetter.  naaaajs så vill ni mig något kan ni inte nå mig ! danni kommer ha min mobil. så a. ni fattar. men men ha det så bra hemma här medans jag ligger  i en solstol och dricker drinkar i annanas. hihihih.



Kommer sakna vissa :D hihi



ha det !!!!!!! Pussss



BYEBYE

Fredag

heeeelo. I dag har det bara varit en seeeegis dag efteesom jag och gabi va ute i onsdags och i torsdag.
I onsdags va det halloween party @ peacock så innan det blev det viktoria med bea madde anna och alex. Massa andra fler men dom känner jag inte. Så vid 11 drog vi till Peacock. Jag fick ringt upp jenna och klagat på att jag sakande henne och linda och att dom fick komma hem till gbg NU. Men dom va ute och roade sig dom med ! Hihi.

Så när vi väl kom till Peacock va jag grymt otaggad. så vid halv 2 gick vi hem. tog vagnen till eketrä och fick gå därifrån. Men det va ganska najs eftersom jag behövde prata av mig och det behövde gabi med. så det va helt okej att gå ifrån eketrä! japp så vaknade vi vid 11 i torsdgs så gick vi upp sega som vi va så åkte jag till Dannis häst hoppsan  och red honom och det gick SUPER bra!! så åkte jag hem så kom mamma och hämtade kläder som vi ska ha på söndag när vi åker till värmen ! och så kom gabi strax efter det så blev det mat.
Bakpotatis och ett underbart gott kött ! Efter det va det bara att göra sig snygg, sätta på sig ett aniskte som såg okej ut . HAHA så kom jennie och sahra till mig så mötte vi emil och så åkte vi  in till sticky.
Men där va det såå jävla  lång kö så vi drog till chez en stund och sen till sticky igen. men då gick inte sahra och emil med in utan det va bara jag jennie och gabi. hihi men jag träffade käll och gai och jg fick min present av käll som va en puss. haha söta unge. det va mitt enda intima under den kvällen hahahaha.Det va så jäääävla mycket folk att det knappt ick att dansa. eller det gick itne för man blev knuffad över allt. haha galet ! sofia från min klass va där :D äver niklas och gurra och martin  . Dala får vi inte heller glömma så det blev ganska kul. Träffade även julia som jag inte set tpå typ 2 år. Grymt roligt !!   Gick vid halv 2 för jag kände mig sjuk. orkar inte med min hals. blä på den. så i dag har jag varit hos min ponny och dannis. ska sova nu för ska upp tidigt och hjälpa danni. naaajs. jaja på söndag åker jag. och det ska bli väldigt skööööönt !




BYEBYE

RSS 2.0