mådag

hej.


hostar sönder mina lungor. inte bra.

Fick bytt  däck och bromssaker på min bil idag, eller ja jag ska hämta den i morgon. så jag har en grymt söt lånbil ! En ford KAA , jag vill ha en sån ! sälja hyndaien? ja...


Ska ut till merci nu, sen möte i klubben

haj haj

Lördag

Okej , nu är det så här, nu har jag bestämt mig för att börja blogga lite smått igen. Känns ganska bra, gillar att göra det fat har inte haft motivationen för det på senaste.

Kan ju börja med att tacka Jennie och Cissi för en jätte rolig kväll i går. Satt hemma hos jenna och förfesta lite, och drog sedan in till trädgårn där vi även mötte upp Emil, Emil niklas och matte. Det va mycket trevligt !

Jag och sofie fyllekäka på 11:ans gatukök och va väl hemma vid 5 tror jag.

I dag har jag varit på åby och haft dressyr lektion för jenna och Bolets Felix, som är en mycket trevlig och arbetsvillig häst. Sådana hästar växer inte på träd !
Arbetade lite på volt, och hästen har lite svårt i ena varvet med kämpade på ! Super roligt att instruera annat än dressyr och hopp ponnisar.

Efter det åkte jag hem och lagade mat till min mamma och min bror. Mysigt och maten blev super god !
Sen ville min häst att jag skulle åka till henne och ge henne mat så det gjorde jag, satt i hennes box och myste lite innan jag var tvungen att göra allt som skulle göras.




Tack geta, jenna , cissi och kevin. Verkligen tack. jag hade inte orkat med saker om ni inte fanns.
Cissi gjorde något väldigt fint  i dag för mig, hon kom ut till stallet i dag bara för att kolla så att jag mådde bra, även ni andra. tack ni betyder oerhört mycket.

Nu ska jag fixa till mina och mammas pepparkakor som vi gjort. haha och sen träffa kev.

Min mamma är grym , älskar dig


puss



( Min Merci )

Lördag

riktigt jävla jobbigt.

Vänskap med någon som är dum.... det går inte.
jag hatar dig.

RSS 2.0