lördag

Vad händer?


jahopp. nu sitter man här igen. som vanligt, och beklagar sig. varför funkar det si och varför funkar det så. ingen har en bra förklaring, ingen!
Åt helvete med kärlek. åt helvete med dig. sluta såra mig. säg som det är och lämna mig i fred om du inte vill ha något mer. orkar inte gå runt och tänka på dig. visst kanske är jag tjagit och allt sånt där, visst det kan jag ta. men jag står i allafall för vad jag säger. inte fegar jag ut.

hoppas du tänker till.


Onsdag

Onsdag. Kan det blil mer mitten i veckan ?
bråkade med papps i går igen. idiot . fattar inte vad han har försig längre. gick och la mig så skickar han ett mess. moget?
Inget svar från phil heller. dagen börjar inte bra ´vill jag lova. sla träna sen iaf. hoppas hästen springer på bra. vilket hon oftast brukar göra.
ska med Daniella till hennes praktikplats i morgon :P ska bli super kul. Hon práktiserar på ett galoppstall. så jag ska få åka med ner och hjälpa till lite. ska bli grymt ! så kanske liseberg med mamms patrik och Gabi. mysigt.
Emil åker till rhodos på söndag :p haha.



ha det.

Tisdag.

heeelo.

Det roliga livet är slut. Hejdå emil. tyvärr. men men. Hur fan gör man nu då? haha ingen aning om hur man gör när man är singel. heeelt loss.
Tack jennie. du är verkligen en pärla som finns där. vad vore jag utan dig. ingen vet. fick veta i går att Emil åker till Rhodos på söndag. kul. not. Och pappa ringde just vi åker kanske till kreta den 14 augusti. det hade varit najs. gud allt bara snurrar. vet inte vad jag ska göra .
Allt är bara så konstigt. hm, tillbringade iaf natten med en underbaring. grymt härligt. du gör mig glad. verkligen .



Du gör mig Glad.









RSS 2.0