jag saknar dig. Kom hem!


.

It´s in your hands

Söndag

haj haj. vaknade halv nio i morse utav ett konstigt samtal.... aja somnade om vaknaden halv 11. skönt
Gick upp åt. Sen bakade jag kanelbullar :D... Så kom Danni så brände vi bullarna hahaha så degade vi som vanligt. jag följde henne hem fick lånat en bok utav henne. Som är så sjukt bra. Så packade jag mina grejer och åkte till mamma. Så fort jag går innanför dörrarna hemma hos mamma så messar danni. Så jag hann rensa min garderob fort sen ut och gå med danni. Så ger hon mig en skiva FULL med låtar från twilight. jag dog av lycka. Så nu lyssnar jag sönder låt nummer ! och låt nummer 10. GAH dom är SJUKT BRA!!!!



Upp och jobba i morgon, BLÄ lite segt haha jag som är så jävla morgon trött- klockan 6 börjar jag..... jaja sen ska jag åka och köpa raketer. Jag vill dra en piercing i tungan. galet mycket........... får se.

nu ska jag snart sova. eller ja jag ska läsa boken ^^


nattinatti


BYEBYE

bästa låten

I'm leaving you for the last time, baby
You think you're loving, but you don't love me
I've been confused, out of my mind lately
You think you're loving, but I want to be free
Baby, you've hurt me

Lördag

Härligt ute kväll igår måste jag säga ! riktigt roligt. Tack brudar och alex för en trevlig kväll.

Fredag

Heeelo .

klockan ringde kvart i 7 i morse och jag va inte så snabb upp ^^ ut till stallet morgon fodra och släppa ut 10 hästar :P jobbigt alla är lite små brötiga! mamma hämtqade mig . Väl hemma fick jag tryckt i mig 2 mackor. så ringde danni vi bestämde att vi skulle dra in till stan. Och möta linda ! Vi ska shoppa något snyggt tills i kväll ! vi ska ut och göra staden osäker ;) hihi


jaja ha dt


HAJHAJ

Onsdag

Julen..... hmm fick som sagt ett grymme hemmabiosystem i dag på morgonen. Åkte till farmor fick mig pengar som ska gå till krogundan på fredag !!!! Och en anteckningsbok. Sen hem till mamma . Äta och så åkte vi snabbt till farfar innan kalle anka. Farfar såg trött ut i dag. inte alls som vanligt.
Tillbaka till mamma. kolla kalle, äta lite glass :D sedan öppna julklapparna. Man känner sig som en treåring när man får sina klappar. man vill bara slita upp pappret och kolla vad som finns i .. HAHA Jag fick grymt fina kläder. 2 present kort på Gina tricot. Sammanlagt 1100:- NU SKA DET SHOPPAS!!!!!!! Så fick jag ett par skor som jag och mamma kollat på. örhängen. som man alltid behöver, underkläder. och min laptop. MIN snygga vita LG min pc. Den fanns inte i rosa men vit va lika snygg om inte snyggare. !!!!

Ska kolla om gina har öppet i morgon om jag och danni ska åka in snabbt :) hihi. om hon har tid vill säga.


Endast en vecka till nyår. Denna nyårn ska bli den bästa. eller hur Danni?? hahahhahahaa
Jenna ligger på stranden och gottar sig. läste hennes blogg och hon har allt fått lite färg ^^ hihi



Ha det bra !


BYEBYE

Onsdag

Juldagsmorgon ! jag älskar verkligen julen. Men i år har jag inte haft någonjul stämmning alls. Mamma och pappa kom iaf in på morgonen jag fick mig ett hemmabiosystem. så jävla grymt !!! : d
Ska åka till farmor och farfar nu med. Sen kanske snabbt ut till Merci.  Bara titta till henne.  För jag saknar henne ! som fan. Sen hem till mamma och fira med hennes sida.

På fredag... Då jävlar brudar ! Vi ska ha det sjukt roligt !!!!



Skriver mer sen. hihi


BYEBYE

home

Det sägs att dom som man tycker mest om, dom som är närmast hjärtat, är dom som man tar åt sig mest i från.
Jag tror det stämmer. För allt du säger, allt du gör som sårar, sårar mig något så in i......
Lev ditt liv väl.. Ångra inget titta inte tillbaka. Gjort är gjort. Det finns inget att göra åt det nu. Men kom ihåg, när det når dig, det är då du kommer ångra ihjäl dig. Men inte jag. jag står och ler.



Uppe sittar kväll med danni. Du är sjukt underbar. HAHA vi fick oss många goa skratt under kvällen. Danni och min bror spelade 4:an spel i stället för 2:an och tyckte att det va jag som skulle gjort det igentligen eftersom jag är bäng... hmm vet va det som gjorde rätt ;) hahahaha sjukt roligt. Jag längtar tills nyår. Så sjukt mycket . Det kommer bli så otroligt roligt (:

God jul på er (:



BYEBYE

Tisdag

Måndag:
Danni ringde och väckte mig klockan 10. jag kunde knappt ta mig upp. Hjälpte grannen med deras ipods för dom skulle till thailand senar  på dagen. Danni kom till mig jag gjorde mig iordning och vi tog bussen till backaplan. Vi skulle leta fest kläder edtersom vi ska ut på fredsg och så kommer ju nyår. Men vi hitta inget så speciellt danni hitta iof en sjukt fin klänning ! Så åkte vi hem. Danni gick hem till sig och jag till mig, jag åt snabbt åkte sedan till fidde som fixat twilight filmen på cd så då gick jag hem till danni så kollade vi på den en tredje gång. jag är så sjukt kär i den filmen så det finns inte. Och så vill jag raderar DIG ur mitt liv.Ta bort dig från allt. Låssas som om du inte finns. För du är sjuk. jag tål dig inte.
Lilla mackan blev större i dag me han fyllde hela 16 år. Grattis till honom !

Tisdag:
Klockan ringde 05.15 jag gick inte upp förrens halv, haha gick till jobbet. hehe fixa och dona så gick jag hem . ligger i min säng och halv sover.
Blir antadgligen uppsittar kväll i dag med danni. För pappa är bort bjuden på middag. Så jag tänkte få hit danni så jag slipper vara ensam.
Och i morgon är det julafton. Helt otroligt .... känns som det är i oktober . Ingen justämmning alls i år. ingenting...... Julen  firas iaf hos mamma med mammas sida. Pappa kommer dit vilket gör det hela mycket bättre. Innan det ska vi till farmor och farfar.

Undra hur min lilla ponny har det... jag saknar henne .... sjukt mycket. <3



byebye

Söndag

jobbig helg. och en jävla jobbig vecka...


Merci åkte i går... jag orkade inte ens försöka vara glad när jag lämnade henne... inte ett leende.
Åkte hem till emil i går på kvällen. chill...... åkte hem vid ett. messade somnade


Tror jag hade gjort dom två största misstagen som går att göra..

jag har lämnat bort min bästa vän. och ett annat misstag med. somjag inte behöver ta här.
jag tror den personen vet vad jag pratar om.förlåt men jag kan inte låta bli. det är helt sjukt. efter allt så kan jag inte släppa det......


byebye

no more...

haj .
Ingen mer skola på tre veckor.






Merci åker i morgon... det kommer bli det jobbigaste dagen på länge. Jag ska lämna bort min bästa vän. Min bästa vän som hade så svårt att lite på människor. som nu är den snällaste häst som finns. Som va dumihuvudet när jag fick henne och bara slog . Nu finns det inte mycket mer att göra. Ni får tycka vad ni vill men det finns inget annat sätt . Jag har försökt lösa det. Och låtsas som att det inte finns något problem. Men i morgon då finns inget mer Patricia och Merci..
Inget mer. aldrig mer...
Jag vet verkligen inte hur jag ska klara mig. Hur min vardag ska kunna gå runt. Det har ju varit merci som gjort att mina dagar har gått runt. Att jag kunnat vara glad efter allt som hänt....
Jag blundar för morgondagen. Jag vill inte vakna. Jag vill inte lämna min älskade lilla vita sagoponny..........
Jag älskar dig. och du kommer alltid vara närmast hjärtat. jag är sjukt mesig som sitter här och bloggar om min lilla ponny. men jag har gått igenom så JÄVLA mycket med henne. Mer än va folk kan tro, och vad folk vet....
Låt mig vara nu ett tag. Så att jag kan få andas.


None

Onsdag

hej hej.... dagen började bra körlektion som gick super !
Sen ut till min ponny som klarade av att få nya skor på alla 4 benen !! grymt !! sen hem dega i soffan bli singel GRYMT!! prata med geta ååå min geta..... jag har kommit på en plan... en ondskefullplan . mohahaha ... eller hur geta??

julen är en tid för förlåtelse.....

FNISS

JAG SAKNAR JENNA


BYEBYE

Tisdag

Heeelo...

Tidig dag i skolan. Började halv 9 med 2 timmar datorkunskap. fast det blev bara en. För jag hade prov i rättskunskap..... som gick okej.
Massa hål i dag med. segt som fan. Så tänke jag och corpe att vi skulle gå på den tidiga natur lektionen men det fick vi inte. så då fick vi sitta en timma till ..... segt !
ganska rolig natur lektion faktist . sandra dödade min arm när hon skulle kolla min blodtryck. haha
Hem äta. göra mig iordning och snart ska jag till pappa hämta vip kortet hon sen bio med jenna.. som ska hem i morgon och sen tre jävla veckor till thailand... blä jag vill med !!!!


jaja ....



kämpa på.



BYEBYE

Måndag


Måndag

Sov i kållred i natt. Mötte upp sofie på centralen åkte till skolan. 1 och en halv lektion...... satt i 3,5 timma. BARA SATT . pluggade lite för provet jag hade i droger och missbruk klockan 3. det gick bra. sen till stallet. min häst va söt i dag. Fick även tag i hovslagare idag. då blev jag glad !
Gjorde hästen lite finare än vad hon va. hon va grå. haha aldrig mera vit häst säger jag bara. Morfar va snäll och hämtade mig i stallet och körde mig hem. tack för det.
Åt en panpizza sen dog jag vid datron. ska väl snart hoppa in i duschen för jag börjar tidigt i morgon. och då orkar jag inte duscha i morgonbitti. haha

Blev lite rädd när jag kom in på msn....... måste jag säga.



jaja



BYEBYE

Söndag

Lördag:
Åkte in till stan med pappa och bror på förmiddagen. Handlade färdigt allas julklappar. Sen åkte vi till farao och åt där. Sen hem och lämna bror och pappa åkte med mig till stallet. Snabbt hem hämta några cider . Och sen till jenna där mackan satt i sin ensamhet så jag va tvungen att göra honom sällskap :)
Väl hos jenna kollade jag och mackan på trav. vilket jag inte förstår så himla mycket utav men det va trevligt. Mackan är faktist en riktigt ra kille har jag kommit fram till ! Sen gick jag och mackan till franks. För han va JÄTTE hungrig så skulle vi mött skåne där för att senare ha sällskap till CL och norrland. Men nej. ingen skåne kom. Så jag och mackan började gå. Så ringde vi honom nä då e dumhuvudet redan hos CL och norrlan. jag fick mig ett REDIGT rachaanfall. !

Väl och Cl och norrland kollade vi på dansbandskampen och drack lite cider. Mysigt.Sen vid 12 va vi trötta. Cl somnade i soffan ganska tidigt och gick och la sig. Norrland såg ut som om hon skulle dö, så trött va stackarn. Jag och jenna sprng en bit för att hinna före killarna hem. vilket vi gjorde. haha så skulle jenna ha cigg..... vi gick till statoil men det va stäng. När vi kom hem hade våra män varit duktiga och bäddat för oss bra jobbat MAN!

Vaknade av ett mms av pappa i morse. Skåna hade blött näseblod och trodde att det va jag som slått honom medans han sovit. men aldrig att jag skulle göra något sånt ? :P haha
Jenna försvann tidigt och gick och åt. jag va sur. men blev gald senare. sedan ledsen igen..........

Nä nu ska jag äta. Sedan till liseberg med mamma. det kommer bli super mysigt !!



BYEBYE


Lördag

hajhaj.... Va på kalas hos min moster och morfar i går. Åkte till jenna efter det. Mackan och norrland va där. sjukt roligt!!! Kevin vann idol vilket va rätt han va kalrt bättre än alice! Jag blev sjukt glad när han vann. Emil hämtade mig vid 11 köpte snus till pappa sen hem. jag somnade så fort jag la mig i min säng. Natten innan va jobbig ;) haha
I dag blir det in till stan och shoppa med min pappa och bror. Sen ska jag ut till hästen och sen till jenna.. Ska bo där i natt för min bror ska ha lan hemma..... blää

Jag älskar dig så mycket. Du gör det så jävla svårt. Jag ger det en chans till. Så det blir upp till dig.

Torsdag

körlektion förut som gick toppen !!! nästa vecka bokas uppkörning och teoriprov...... hjälp!
Sen psykologiprov. jag och nisse ^^ hahahhahaha


Nu ska jag sitta här en stund..


BYEBYE

Onsdag

Heartless....

tisdag

härlig dag. vaknade vid halv nio. segade upp.. Åt min underbara frukost.. haha sedan ut med hunden. Halkade självklart i backen ner till bussen. inte ovanligt .
Kom till skolan. Lektionerna gick ganska fort hade bara 2. slutade vid två åkte och mötte sebbe. åt mc sen åkte jag till hästapollen. Hade chilli i dag med. hon har inte alla hemma imellanåt.......'
Pappa hämtade mig. åkte till perra släppte bomben att mobilen va sönder. han tog det jätte bra . faktist! sen hem tog ett bad. det behövdes !!!!
Så åt jag och pappa kex ^^ mysigt. sova snart antar jag :)





BYEBYE

Måndag

Helgen finns på jennas blogg.... vornanen.blogg.se

Läs där-



jag är kär..



BYEBYE

fredag

japp ´hej¨


rapport från jennas fest. ledsen om jag inte kan stava....´men öl spelat gjorde sitt....

nu ska jag sova. hajfaj

Fredag

japp.....



Sov i kållred i natt. med två som endast har interna samtal. jaja.......åkte hem till jenna snabbt. gick och köpte kakor. satt och möla sen åkte jag till ponnyn. kul mamma hämtade  mig. vi åkte till backaplan. jag köpte kläder på cubus. yeah


Jag är ledsen . Men jag ger upp. Jag trodde alltid att jag hade svaren till allt. men nu vet jag att livet inte alltid går min väg.det känns som om jag är fast i mitten. mellan allt.där jag inte borde vara.
Det finns ingen anledning att skydda mig. Det är tid att jag lär mig ta hand om mina egna problem.


BYEBYE

Tisdag

Heeeej.




Sitter hos jenna och kollar film . sjukt mysigt. Jag saknar dig som fan.


Jag saknar dig med. men dra......... hajhaj



BYEBYE

Måndag

haj haj. cp dag ! en dag med många fakkade sms och fula ord. Och även mycket ilska ! jaja
det va inte jag iaf. och jag säger bara sanningen... inget mer.

Va ute i stallet idag. red en stund men fick damp på hästen som inte ville alls i dag. kankse känner hon på sig att hon ska åka ?hmm jag vill inte det ! fan.........



ska väl ringa min man nu. har inte träffat henne på en dag... jobbigt jobbigt !



BYEBYE

RSS 2.0