Onsdag

Helo..... Gick upp kvart över 7 i morse för att åka till UM. blää sedan hämtae mamma mig och jag åkte med henne till hennes jobb och va där till pappa hämtade mig och vi åkte till optikern. Jag fick köpt mig ett par nya glasögon. Fräckt ^^ ett par svarta lite tjockare bågar . Snygga som attan. Sen åkte jag hem fick min vardagliga lunchdos av geta. häärligt.
Fick åka med pappa till fidde, för min moppe stod där och den hade fått punktering. och vi va tvugna att hämta hem den. Så pappa fick köra moppen och jag bilen hem. HELT själv så jääävla fräckt. tur att det inte är så låångt . HAHA . Nu är Gabi här och ska ska väl om ett tag börja göra oss i ordning för halloween party på peacock. najs najs Jag och Gab ska vara 80 talare. fräcka. i morgon blir det först till hoppsan och sedan ladda inför kvällen. Då det ska röjas som fan !!! ha en underbar kväll..


Citerar jenna


" HAJHAJ"

Tisdag

Helo. va i ullared i dag emd gabi och Cicci. super kul !! haha fick handlat för 962:- :O mina negna pengar helt otroligt. Fick äntligen köpt min Dirty dancing på film, Jag bara älskar den. åååååååå ge mig kärlek. snälla snälla. haha miss you dear. Nobpdy puts baby in the corner. När kommer min drömman då? haha . gaaalet
Tur att jag har geta som jag kan klaga ut hos. tack snygging !! Hon praktiserar  på my one så gå dit och hälsa på henne !! :D
I morgon blir det ut och rida två hästar. ja kämpar och står i , fan va härligt att bara öra det på dagarna. slapp jag skolan så skulle jag ta hand om HUR många hästar som helst . haha men men nu är det som det är tyvärr.
Utgång i morgon  och på torsdag. Najs har hört att alkohol får bort det jobbiga. Det ska iallafall testas nu. Party  Party. KSa även till UM i morgon och oprikern. Måste köpa nya bågar . Hade tänkt mig ett par röda.

Jag saknar jenna och linda. Dom är i e-tuna och har det gott. medans jag får sitta här och sakna dom . jaja sånt är livet.
Blir nog en kväll med geta och nathalie i helgen. eller jag hoppas det iaf. Vi behöver tömma två bag in box innan jag åker till Teneriffa. Det ska bli skönt. På söndadg åker jag till värmen. hihi jaja ska kolla på mina nya filmer.
Get over it och Nothing Hill.

HAJHAJ



Söndag

God kväll.
Går dagen såg ut som en helt vanlig lördag tils jag mötte jenna och vi gick hem till ig och började fixa iordning för mig och lindas middag. Jag och snygg jenna och gaaab gjorde oss snygga innan alla kom. Så kom Danni. så jvla kul att hon kom !!! sen ramla folket på. mys dt blev sweet shilli med kyckling och pasta till mat. Och vanlijglass med varma hallon till efterrätt. helt okej . HAHA Så började drickandet. Alex kom och skulle strippa för linda. Vilket linda uppskattade vääääldigt mycket ! Efter det blev det mycket grogg och MYCKET singstar. alla gick i gång vill jag lova. Jag och Getis fastnade ett antal i djupa diskussioner på toaletten. haha Jenna och jag drog i och några underbar shotar som satt precis där dom skulle ! Kvällen gick på het underbart. Fick pratat md skåne. HAHA  typiskt mig när jag har fått i mig lite föööör mycket. piiiiiiiiinsamt. Hoppas att du inte tyckte jag va jobbig ;) haha men men
 
Danni gick först. för hon har skadat sin lever så hon måste ju vara lugn. Så grymt roligt va det att ha med henne !! Sen gick soff och mikk, dom skulle till en fest i Mölndal. Sen efter 2 timmar tror jag . Så gick emma och min getis.  Och efter det blev det itne mycket i  singstar väg mest grooggande. så spydde alex ner en filt. bläääää och emil spydde i diskhon FY . det blev stopp :O och alex blev medvetslös. Ambulans kom alex åkte med i den. Emil fick bort allt spy och fick gjort rent.  sen flydde jag oinda jenna och bella huset och vandrarde till eketrägatan när det PISSE regna. fy fan ! Så va det bara att hoppa i säng när jag kom hem för jag gick upp 20 i 7 för att åka till stallet fr att morgon fodra.
Så 7 körde mamma mig till stallet. blää det regnade och va kallt och jobbigt. jag fick sysselsätta mig med att byta skåp under tiden hästarna åt. det blev bra tyckte jag .
Ut med alla 11 hästar och sedan in och mocka. Så hämtade mamma mig så åkte vi hem och spelade geni med in bror, sen ut till stallet igen för att middagsfodra och sedan hem snabbt för att släkten skulle komma. naaajs  fick skrapat ihop 1500 vilet är riktigt bra med tanke på att jag ska till ullared på tidag och utgång antagligen både på onsdag och torsdag. hihi . Men men nu ska jag till farfar och sedan ut och kvällsfodra. hihi

Så jävla gött att ha lov nu !!! NAJS


ha det naajs ..



BYEBYE

Fredag

Sitter och ska snart göra mig iordning. Ska till mikk..
I går gjorde jag det!! :D så jävla fräck, haha ingen kommer veta att det är jag ;)Hihi Men men i morgon ska jag har middag.  Mig själv ska firas och även lindis. ! kommer bli super kul. Jenna får hjälpa mig haha stackarn ;) hihi Men men Lindas present är BÄST !!


nu ska jag snart dra mig. Ses i morgon brudar :D:D hihi .


PUSS




BYEBYE

Onsdag

började två. träffade danni. mys . Åkte till merci efter skolan. red ut en sväng. Hon va riktigt mysig i dag. Mama hämtade mig och körde mig till hoppsan. jag fick stressa lite, tyvärr. Men han såg nöjd ut när jag gick.

Heja Linda som kör lopp idag. Även Skåne. Hoppas det går bra för er.

När man har verkligen har nått botten. Då finns det väl bara en väg upp igen. Nu vill jag gärna hitta den tack.



Ha dt.


BYEBYE

Tisdag

Heeelo. I dag är hela dagen lindas dag !! hoppas du haft en underbar födelsedag gumman ! Va i skolan i dag som vanligt. En härlig dag. Fixade naglarna förut. YESYES!! åkte sen till jenna för att fira Lindas dag. När jag och alex går av spårvagnen möts vi av en underbar lindis. Upp till jenna och där är självklart jenna, haha och jonna,emma och bella. först lite singstar. jag, linda och alex i ett lag. vi va grymmast ! haha sen blev det lite eyetoy. men det va varmt så vi dansade i stället . Det va super kul !! Sen fick jag sura sms av min mamma och då åkte jag hem. Alex va snäll och åkte en bit i 5:an med mig. sen sprng han va för han va så kissignödig. haha .

Vad är det för fel på er människor ? nya kmpisar. a visst. men ni gamla gör ju inte så mycket för att vi ska hålla ihop. så det blir som det blir. tråkigt bara att man får skit för det.


Nu ska jag sova. Nattinatti



BYEBYE

Måndag

heeeelo. Måndag blä vad jag inte tycker om den dagen. haha Dagen har varit bra. lite tråkigt väder bara. Hade körlektion i dag som gick super bra. fick bokat halkan med. GÖTT!!
Psykologi prov som va cp svårt. men det gick helt okej. Sen ut till stallet. red i regnet min ponny va allmänt okoncentrerad då blev jag arg och bakna te henne så blev hon koncentrerad till slut.Och då gick hon super bra !
Pappa hämtade mig och körde mig till mamma. Jag va hungrig och fick möta mamma på eketrä för att köpa mos och köttbullar på arnolds. MUMS !!!!

Nu hade jag tänkt sova bort min huvudvärk. jag börjar tidigt i morgon . :(
Hem till jenna i morgon och fira sokkan !! Hon blir hela 18 år. grattis till henne.


Nattinatti..



BYEBYE

Söndag

Go kväll. Det blev tyvärr ingen jenna och linda i går. Meen det tar vi igen på lördag brudar ^^ Istället blev det hem till geta och nathalie. efter 5 liter vin blev vi ganska bra i gång. Speciellt Nathalie som gick igång på sången. jag och geta gick igång med vårat asgarv så vi fick ont i magen. Vi va tvunga att gå ut med eddie, och då tyckte geta att jag inte kunde gå rakt i trappen. Men det kunde jag. loooovar. Getis va inte så bra på benen heller. medans nathalie va snabb som attan. Där kom fylle fnisset fram för första gången den kvällen. HAHA då dog geta av skratt. sedan in igen. Ladda med mer vin och då blev vi helt seriösa. i typ 5 minuter tills nathalie dansade för oss med vimsa.
 Vimsa va helt galen när vi skulle sova. hon lagade mina fötter under täcket och jag blev galen på henne.
Eddie fick ränneskita fram på morgonkvisten så nathalie fick gå upp och torka bort äcklet! blääääää det lukta in viol vill jag lova. Underbara tjejer !! tack för en RIKTIGT rolig kväll. den kommer jag stå på länge !
Så gick vi till åby för det va någon travsportensdag eller något . Och sarah skulle rida uppvisningslopp eller vad det kallas ^^ Så vi va helt enkelt tvunga att traska upp till åby. För sarah va BÄST ! jag fick träffat jenna och linda med. Då blev jag glad !
Sedan tillbaka hem till getis och hämta nathalies bil och åka och köpa pizza. å det va RIKTIGT gott.
Så i går kväll hade jag lovat Nathalie att jag skulle massera henne vilket jag snällt fick göra efter pizzan. Hon tyckte det va bra. vilket tur . HAHA
Sen va det bara att traska ner till vagnen. hem till pappsen och ut till dannis ponny. Nu sitter jag hemma hos mamma och tycker synd om mitt stackars huvud.

Vet inte riktigt vart jag ska göra av alla känslor. jag saknar det. väldigt mycket. Men det går inte. Det gick inte, det kommer aldrig funka. varje gång. så tänker jag på det. hela tiden. Jag har så grymt ont i magen. och det vägrar att släppa. kan det inte bara bli som förut ? Det vore bäst så.


Ha en trevlig kväll.


BYEBYE

Lördag

hejs! Sitter och lyssnar på hääärlig musik och väntar på att jenna ska messa så jag kan ta min mintu och dra ^^
Alex är i stan och han ska med mig till jenna. hihi lindalindalinda ^^
Dagen har varit bra. vakna i morse när gab gick. det låter typ som om vi är ett par men nej nej . haha men jag somnade om ganska snabbt. vaknade halv 12. tänkte oj vilken sov morgon. masade mig upp och fick i mig lite frukost. sen ut till hoppsan och fixa där. så åkte jag moppe i regnet till nästa häst. minminmin. hon va tjurig i dag, men jag fick henne glad. haha. Lekte i paddocken så vid 4 åkte jag hem och käkade tacos. Sen deg deg deg, sminkade mig lite :P haha så nu snaaart åker jag . ska möta alex i stan bara :) hihi

men men ha en härlig kväll!

BYEBYE

fredag natt.

Heeelo. Kom just hem efter att ha varit på bio med bästis. weeeej vi såg rallybrudar.. och den va GRYM! alltmänt okej dag. Prov i natur b som gick bra. wooow . haha sen stallet min ponny va sur i dag. då blev jag med deet. så hämtade gabi mig. snäällt och så köpte vi bk MUMMA .. Bytte rum med bror i dag. nu har jag ett  liiiiiiiitet rum. som är väldigt mysigt. sitter och dricker lite vin och myser. förlåt geta. jag öppnade tetrapacket utan dig. sorrysorry. jag köper ett nytt . hihi


Ne men i morgon blir det mys med jenna och linda tror jag . vilket är underbart roligt !! haha


Nattinatti..


BYEBYE

Torsdag

heeelo. Dagen började med en natur b lektion som gick ganska segt. För jag va cp trött i dag igen. Sen 5 timmar projekt tid. vilket är väääldigt tråkigt. Skulle redovisa något i dag som jag inte ens visste om fick åka hem till amanda för hon va hemma och hade migrän. Hämtade våran produkt och åkte sedan tillbaka till skolan för att redovisa.
Luncha i nol. pizza fick det bli. mumms.......Åkte ut till dannis häst i dag. för att danni mår inte så bra.. tänker på dig vännen. Hoppsan va allmänt glad och galen. hihi så hämtade pappa mig och nu ska jag äta något gott igen :D..


Vad händer i helgen då?..

BYEBYE


Onsdag

Allmänt jobbig dag, är jävligt trött på folk nu ! pappa åkte med  mig till stallet i dag med hunden, och jennie och emil kom hem till mig och spelade singstar och kollade på mamma mia . JENNA !! jag hade fan eyetoy hemma :D men inga spel funkade :( så jag bänkar mig hos dig !! hihi :D


Tack geta för att du orkar lyssna på allt, du är en ängel!
Fick ett obehagligt samtal precis. tänker på dig och hoppas att allt blir bra !


BYEBYE

Tisdag

Go kväll. Dagen har rullat på ganska bra. mycket hål dock , så har fått sitta och vänta på lektionerna ett antal timmar. vilket är ganska segt. slutade lite tidigare. För jag och mandie va väldigt snabba med våran labb som vi gjorde i naturkunskapen. Åkte hem snabbt pratade med Jenna och åkte till henne.
Sokkan va ju självklart där så vi tjöta lite så gick vi till hemköp så köpte vi massa nyttigheter.
Så hem till jenna igen så satte hon sig och gjorde fruktsallad. och linda skalade morötter till mig så jag kunde äta morötter och dipp eftersom jag inte är så förtjust i fruktsallad, det blev mumma ! så skulle linda till åby för hon har stalltjänst så det fick bli en promenad dit. viklet vi behövde. vi behövde rensa våra huvuden efter allt hoppande och studsande som vi hade haft för oss. Vi spelade det ROLIGASTE spelet ! så till åby fick det bli. va där en stund så gick vi tillbaka till jenna. så möl åt vi !! MUMMA
Så vid 9 gick Linda. hon skulle cykla hem så bänkade jag och jenna oss och kollade House. mmmmmmm honom tackar man inte nej till! så satt vi och prata och bara hade det hur bra som helst riktigt riktigt mys !
 Så vi 10 hämtade pappa mig, och här sitter jag nu.

Har lite sovmorgon i morgon.. naajs. börjar 11 . Men nu ska jag sova. NattiNatii



BYEBYE

måndag

God morgon, Helgen har varit ganska bra faktist, i lördags blev det åby . Det va mycket mycket trevligt. Lite sura miner från en viss. men det förstörde inget .Sen efter det blev det också mys. då gick hela lördagen i ett nafs. gjorde itne mycket utan bara va. Ganska härligt. Så i går blev det en riktig hösttur med pownin i skogen. Hon va grymt pigg! det nya fodret gör de det ska!

Nu ska jag snart gå till skolan och sitta där och uggla, fy fan. jag orkar inte med det, nu vill jag ha lov. så att jag kan åka iväg från allt som finns här. Jag förstår inte varför allt är så jävla jobbigt hela tiden. Inget går som man vill. På lovet blir jag 18. vilket jag också har längtat efter. väldigt mycket. men mest av allt så vet så saknar jag det.....
känslan. Då va man fan glad. Kan det inte bli som då? kan vi inte börja om allt?
Är jävligt less på allt just nu. jaja. klaga kan jag, men men nu ska jag platta håret. ha dt

BYEBYE

Lördag

GodMorgon ! i dag vaknade jag skuuuukt tidigt. vet inte varför men det gjorde jag. helt pigg va jag när jag vaknade. Hmm.
Ska ställa mig och göra en tårta snart till en i stallet som fyller år i dag.
Och sedan hoppa in i duschen och fixa iordning mig. lite fin får man ju vara någon gång. haha så ska jag till åny och träffa dom härligaste. ser verkligen fram emot det!
Sen efter det vet jag inte riktigt måste till stallet tror jag. bläää och fick ett mess av phil som frågade om jag och gab skulle komma i dag. Då fattade jag inte va han menade. hmmm  får vänta tills han vaknar så hör han väl av sig.^^
Fest antar jag. men bra att jag går på pencilin . bläää


Laddar kameran brudar. hehe


BYEBYE



Fredag

ÄNTLIGEN fredag !  kom just hem efter en liten statsvandring med ingen mindre än Emil berglind !! kuul . jag åkte till skolan snabbt i dag för att göra företagsekonomi provet. fy fan va svårt det va. Det gick verkligen kasst. uscha !
Så skulle jag åka hem och då pratade jag med Geta och Linda. Dom fick övertalat mig att komma till åby i morgon.
Åker verkligen bara dit för att få träffa dom goa. på riktigt. No hard feelings med fredrik. Allt är som det va innan jag träffade honom. förutom att jag har hittat underbara tjejer på åby. Så dit ska jag tydligen i morgon.

Fick köpt mig en nya mössa idag. eftersom jag tappade min andra på bussen. sååååååå typiskt mig . Så då va det bara att köpa en ny. EXAKT likadan . haha
Så lunchade jag och emil på MC jag bjöd ^^ och så fick jag köpt mig en ny piercing till näsan. En guldplopp. i stället för silver. naaaaaajs.
Så nu ska jag snart åka till stallet. och sen vet jag itne. Blev bjuden hem till mikk. men vet inte om jag kan åka dit. Kan inte dricka nu när jag äter pencilin. Men emil fråga om vi skulle se idol. men men får se.

Jag uppdaterar väl mer i kväll om det hänt något roligt. HAHA




BYEBYE

Torsdag

Vaknade klockan 3 i natt av att jag inte kunde svälja. så när mamma kom in och skulle väcka mig klockan sju så sa jag att jag måste till läkarn för jag kunde inte svälja ! så pappa fick åka med mig till backaläkarhus för jag är feg för farbror daktorn. haha
Men mycket riktigt så hade jag fått halsfluss ! bläää har cp ont i halsen men mår inte dåligt annars. konstigt.
Så nu sitter jag på pappas jobb för att apoteket har inte öppnat så han kan inte köra hem mig innan vi handlat min pencilin, bläääää.


ska väl snabbt till stallet sen. tydligen hade jag chilli i dag. vilket jag hade glömt. typiskt mig. Är lite uppe i det blå i mellanåt. haha.
Känner mig faktist väldgt glad nu. efter allt. riktigt riktigt glad. men samtidigt så vill jag ju krama dig. men men jag går ut det med ett leende på läpparna. eftersom att jag klär inte i att vara sur. enligt en viss person ;)
i helgen blir det nog inge party då, eftersom gabi visade hur det går när man dricker när man äter pencilin. Och det vill vi inte ska hända igen ! haha. och det va inte kul.

men men ha en underbar dag.

ByeBye


______________________________________________________

uppdatering. :

Fick köpt nytt foder till merci. för hon som jag red programmridning för tyckte att jag skulle fodra upp henne så att hon skulle bli rädd för "rödabrevlådor" tyckte hon, att hon skulle vara mer på tårna. aja får se om det fungerar. hopppas.
Annars har jag bara degat. vilket jag är ganska bra på nu. haha
vi ska tydligen elda. HAHA jag är på,

BYEBYE

onsdag

Vill bara skrika ut allt jag känner. så att alla förstår. få ett slut på allt. snart tar jag mina saker och åker. åker någonstans där ni inte finns. så jag slipper höra om er eller ens se er.Då skulle jag kunna ladda om. ta nya motgångar. men nu.
Det va en som sa til mig sparka på dom som redan ligger. jo det är då man är starkast. när man kan säga till andra saker som redan är nere. men det vet jag nu. det visste jag inte då. en vecka sedan.
Så nu vill jag bort. jag vill lämna det är jävla hålet och åka någonstans. typ filipinerna eller något. bara bort. eller upp till kiruna vad som helst. men jag vill inte vara kvar här. inte just nu. för ni stryper mig med era saker. ni är runt omkring hela tiden. Det går inte att komma ifrån er.

I juli. då va det som bäst i början av juli... jag har inte varit så glad på mycket mycket länge. men nu är det tungt.
Ta ett djupt andetag och börja om. Det är just vad jag ska göra.


ByeBye

Onsdag

Tack.... Tack för inte ens 2 månader. men vet du vad. jag tycker fortfarande om dig.och det gör jävligt ont. men du gjorde det bra. det bevisade hur du verkligen är. tråkigt tycker jag. riktigt tråkigt men va ska man göra och vad ska man säga.



TACK


ska till skolan nu.

BYEBYE

Tisdag.

Japp. inget i går heller. släng ur skiten bara så är det färdigt. för det verkar ju så ? jag vill inte. men det är väl det enda som finns kvar nu. ÅH fan. inget fungerar !


Tränade med hästen i går. gick åt helvete. mat har jag aif fått i mig, inte mycket. men det räcker.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ



jag vill bara krama dig , säg att ållt blir bra :(



BYEBYE

Måndag

Jävligt lång natt, har som mest sovit i en timma. inte mer. har legat och vritt mig och inte kunnat somna. vilket jag ALLTID kan. Men nej inte denna natten. Gick upp klockan sex för att åka till Nödinge innan skolan och ha körlektion. Som gick helt okej. Är lite vimsig just nu. känner jag. sen efter körlektionen va det dags för rättskunskap prov. FY FAN. Hej IG. Och så fick jag reda på att vi slutade 12, då blev jag glad annars hade jag gått till 20 över 4 och det hade jag aldrig orkat, inte efter min sömnlösa natt.så skulle jag haft en lektion klockan 11, men då skulle vi jobba på våran inlämningsuppgift och den va jag redan klar med. Så jag lämnade in den och åkte hem. så nu sitter jag här. ovanligt menar jag. HAHA.
 Ska till stallet sen och träna med hästisen. får väl se hur det går. är inte taggad.

min mage är inte lugn för 5 öre. bläääää



ByeBye


Söndag

Uppdatering.


Åkte in till stan med Pappa förut. Köpte mig min efterlängtaade Sveajacka. tack tack!! Sen har dagen varit riktigt deeg. HÄRLIGT jag har sovit igen alla timmar jag missat under veckan. förstå att jag har sovit nästan hela dagen då. i morgon kanske jag får mitt svar. hjälp vad jag är nervös. !!

I morgon ska jag upp JÄTTE tidigt :O har körlektion klockan 8 i nödinge. sen Rättskunskap prov halv 10 och sedan en svenska inlämning klockan 11. så har jag brottom efter skolan, för jag måste SNABBT till stallet för att jag ska träna på min lilla hästapolle ! får väl se hur det går ^^


Saknar dig ......



BYEBYE

Söndag

Godmorgon. Har nyss vaknat och jag tänkte trycka i mig lite frukost. Idag kommer kanske det jobbiga svaret :) inte kul .har lite smått ångest för den här dagen. aja skit samma . det får bli som det blir helt enkelt. Inget häst i dag. vilket gör att dagen kommer gå grymt långsamt.

Uppdaterar väl  i kväll. om något intressant har hänt under dagen.




Jag saknar Fredrik..



BYEBYE

Lördag

Uppdatering.
ProgramRidningen gick skit! blir galen, tycker det är jätte tråkigt nu med allt. Merci går jätte bra på träning. Riktigt fint, men ne inte tävling. orkar inte med det.tråkigt som fan.

Facebook i dag va väldigt intressant . HAHA kuilig ^^ . är det så , så slår jag dig sönder och samman :D hihi lite kul ;)  Gabi skulle myst med mig :P men neeeeeeee. cp ;) hihi

"Ey, vet du vad ett plåster är ? inte, ne du är ett levande exempel. släpp taget. du börjar lukta "  ^^ HAHA citerat av jonas.
KLOCKREN . Du är grym killen HAHA


Saknar min man ;D hihi om han nu är min man vill säga :P det lär vi se i morgon eller på måndag eller liknande :D hihi


BYEBYE

Lördag

Klockan är nu 07:56 och jag ska till stallet om en halv timma, jag och michelle ska till Torslanda och rida program inför Div 2. naaajs. Dagen i går kändes mycket bättre. Inte bra men bättre. jag har gåt igenom allt i huvudet. grunnat. Hade jag bara vetat så hade inget av det här hänt. verkligen. Men det som har hänt har hänt. inte mycket att göra åt. Hoppas bara att du verkligen vill försöka. och inte kasta bort allting. För det vill jag inte att du ska göra. Detta blir den jobbigaste helgen på länge. Och jag saknar dig.

Går dagen va hel mysig. Först skolan som gick ganska fort. Så fick jag fjäskat så att Emil hämtade mig i skolan. För mamma hann inte och jag slutade tre och skulle inte hinna till stallet till 4. Då mitt intag är. så Emil hämtade mig så åkte vi till tre hästar och jag köpte schampoo till hästisen. Så när jag kom till stallet va det att ta in alla hästar och sedan red jag och michelle bort till en äng och red lite där. michelles mamma Ami tog en massa kort. riktigt fina i höstsolen.Så kom vi tillbaka så va det bara att bada hästen så att hon blir vit. vilket hon blev! Då blev jag glad.
Så ringde jag Gabi så hon kom och hämtade mig, så körde vi  hem hennes mamma pappa och bror. och sen åkte vi hem till mig. Men då ville pappa handla. så vi åkte med ! fick oss Chips och godis.
Och så när vi kom hem fick det bli en mys film "inga kan älska som vi" för jag bara älskar den !
Så pratade jag med geta. gull. pratade i hela 2 timmar :O haha det va skänt att prata av sig.
Jag hoppas verkligen att allt löser sig och går tillbaka till det vanliga. Eller så vanligt som det kan.


Jag älskar Fredrik Berg.



ByeBye

RSS 2.0