Fredag

haj haj


Sitter och väntar på morfar som ska hämta mig och köra mig till  balltorp. Ska ut  till mmin pärla.
Va där en snabbis i går med, pussa på henne. Hon är så fin min älskling. Det är sjukt jobbigt att bara komma dit en gång , inte kunna göra något igentligen. hmm....


I kväll blir det iallafall utgång. Gabi och jag tänkte dra till bryggeriet. WOHO sjukt roligt !
I morgon är det ju V75 på åby.... dit går jag inte , Men jag ska till madde på kvällen iaf (:


jaja skriver väl mer sen. tänkte lägga upp lite bilder också :D


Tackochhej

i miss you


It's like catching lightening,
The chances of finding someone like you.
my heart is where ever you are



zzz

Torsdag

det är när man tittar på filmer som high school musical man känner att man verkligen behöver någon. Jag måste säga att jag älskar verkligen hsm filmerna . Men trean har fått mig att börja gråta ett antal gånger. Det är då man vet att man saknar något, eller något.

Jag va ute i balltorp i går kväll. Snabbt bara. va tvungen att få pussa på henne lite. Att verkligen se om mitt hjärta finns kvar. Vilket det knappt gör. Hon glömmer mig mer och mer. stöter bort mig. Det gör ont. Riktigt ont. För hon är verkligen mitt allt. det som hjälpt mig att ta mig igenom all skit det senaste halvåret.
I morgon ska jag iallafall ut och rida en sväng. Vilket känns okej. Min högsta dröm är att bara få ta henne därifrån tillbaka till torslanda. Tillbaka till mig.


Onsdag

haj haj.

Sov hos jenna i måndags. super mysigt , vi lagade pannkakor och gjorde massa popcorn . Sjukt mysigt. Vaknade klockan 4 av att jag fått ett sms från en som jag inte har pratat med på tre veckor, blev mycket förvånad.

Klockan ringde 10 över 7 i går morse. Jag tog mig upp till slut och jenna låg kvar. haha gick till pendeln och åkte till centralen för att möta sofie som körde bil till skolan. träffade bella och inge på stationen , blev mycket glad över att se dom !
Gårdagen va seg som fan. Men vi tog oss igenom den. Bra jobbat ifrån mig mandie och soff.
Träffade Nathis i går kväll med (: Åkte till mölndal och delade ut reklam. Så vi fick våran promenad. Riktigt bra. Hurtiga va vi !

I dag så har jag inget alls för , känns ganska najs. kom just på att jag glömt min väska hos seb så dit kanske jag får åka lite senare och hämta min väska !


Men men nu ska jag sminka mig och fixa mitt hår.


tackochhej !

Tisdag


Söndag

Galet rolig helg måste jag säga ! Utgång i fredags som slutade som vanligt... tyvärr men kvällen va underbart rolig !
Lördag blev seg. Jag kände mig sjuk. åkte till philip . Dom andra förfesta och drog sedan till stan och då åkte jag hem.


P du är sjukt fin. I like



Tackochhej









Torsdag

Tränade som sagt i går. gick så jävla bra ! så roligt är det just för tillfället. Bara att jag kände redan i tisdags att jag hade fått ont i ryggen och under träningen i går blev det ännu värre, så jag fick in till en i våran förening som tryckte på ryggen. Han sa att jag antagligen fått en inflammationn i ländryggen. Men när jag kommer hem så stramar muslkerna i hop sig, typ som kramp och stannade liksom ihop dragna, så jag kan knappt röra mig, jag och pappa kom fram till att jag fått ryggskott plus en sträkning i ryggen. Inte så roligt vill jag lova !
Pappa skulle väcka mig i morse för att se om jag kunde gå till skolan, men han försöv sig , vilket jag också gjorde.
Men ingen skola för mig i dag. Och fick just reda på att jag och Amanda ficck MVG på vårat filosofi arbete ! WOHOOOO!!! :D



Svar till jennas blogg...

Ja ridning är en sport. absolut  men det är precis som du säger . det finns två sidor av sporten, en är hobby och en är SPORT. Precis som du säger.
Jag tycker att om ryttaren och hästen jobbar tillsammans och blir slutkörda då är det precis som att spela fotboll vilket du säger!
Men att ha det som hobby kan också vara en sport. För det är jobbigt för både häst och ryttare att rida i skogen. Så vart drar man gränsen ?




Tackochhej

Onsdag

Haj Haj.


Jag har fått ett grymt träningsbehov. Tror jag! Haha tränade i går, sjukt jobbigt, ska träna i morgon. Men i dag skulle igentligen vara min lediga dag, men nejdå , då ringer jag pedro och frågar om jag kan vara med på deras träning , (han har hand om min brorslag)
För er som inte vet så tränade pedro vårat tjejlag när vi va från 11- 18 . Och jag förstår hans sätt att se på träning. så ibland kan man behöva en pedroträning så man kommer in i det gamla mönstret som vi hade när jag spelade i Eriksberg. Det ska ialla fall bli jätte kul !

Seg dag i skolan idag. Jag och Mandie åkte in till stan och gick till banken. Våra kort har blivt konstiga så vi fick beställa nya .



HAJ :D

Tisdag

Ska vi börja om från noll nu igen? ska va ta valsen en gång till ? Seriöst vad fan vill du få ut av detta... Jag blir galen snart. Så jävla irriterad på allt du gör. Måste du bara finnas kvar. Kan du inte bara försvinna. bläääääää



Träning i dag. Fick med mis Soff. Som gjorde en strålande insats ! Jag va seg som fan. vi sprang som små blå va fan. tro fan att jag va trött . Soff stod och tittade på när jag svettades som en gris va fan! dummerjöns. Gå i kroppen iaf, det känns att man sprungit en bit! Fick klart för mig nu i dag att jag ska jobba i sommar. ganska najs 2000 i veckan i 7 veckor. helt okej, Bättre än inget.
Jag har varit på så sjukt härligt humör hela dagen. Underbart glad, kan ha varit eftersom jag va så aggressiv i går. Jag behövde ta igen mig ^^ haha. Jenna kommer hem på söndag. Som jag längtar!!!!! tänkte åka till henne och laga lite till min man , om mammis tillåter såklart........


"Jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen"
" ALLA GILLAR BRUDAR"


Tackochhej

Söndag

Haj.


Läste lite på kompisars bloggar precis. Och jag fastnade för ett ord. Det stod Fri.....
Att personen ville bli fri. Hur märker man när man är fri. Kan man ens bli det?
Tror inte det. För det finns alltid personer som vill andra illa.
Frihet, att kunna känna frihet. Det skulle jag vilja, att inte behöva tänka på någon
annan än sig själv.Bara för en stund. Bara en liten liten stund.
Enda gången jag har kännt mig i närhet av att vara fri  va en sommarkväll,
solen håller på att gå ner,och jag rider barbacka på min lilla vita.
Vi galopperar över en stor äng, en sommar äng. Och jag släppte tyglarna,
bara släppte och lät dom hänga, min lilla vita spetsade öronen och bjöd,
när jag bara levde för stunden, då det bara va jag och min lilla vita.
Det är frihet . Min typ av frihet.


Fredag

Torsdag:

Ut i backen en stund.Bara en liten stund . För vi skulle tagga inför kvällen !
Väl hemma bjöds det på älgfärspannbiffar typ :P haha och kantarellsås med potatis. SÅ UNDERBART GOTT ! Sen hoppa jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Sminkade mig fixa håret och valde kläder. Som inte blev kvällens snyggaste men dom va okej, Börja pimpla hemma. Och sedan fick pappa leka taxi för mig fredrik och james. Vi åkte först till högfjällshotellet och hämtade ut pengar. Självklart funka inte mitt kort så pappa fick låna mig pengar. Sen åkte vi till HC. Va väl där vid 9. Då va det sjukt dåligt drag. Pappa stannade en stund och kollade frölunda som piskade rögle så kom mandie och hennes kompisar.Så vi tog ett bord och köpte in lite cider . Så gick pappa. Så kom Sahra och jag blev SUPER glad ! Vi fick i oss lite mer och började dansa på en pelare typ. Sen blev mandies kompis utkastad. vilket itne va så bra ! Men vi lämnade inte våran pedistal på fleeeeera timmar ^^ Så kom lorenzt och M. sakarias och domva SJUKT bra!!!!! DU VET ATT DET BLIR MAYHEM !!!!! WOHO sen va vi tvugna att gå på dass. Men vi va lika snabbt uppe igen.
Fick dansat loss riktigt ordentligt i går ! Haha fredrik va chockad !!!HAHAHA
Vid ett hämtade pappa oss. Vi fick köra mandie till Lindvallen eftersom hennes kompis hade fått me sig hennes garderobskort. så hon hade inga pengar eller någon jacka!
Sen åkte vi hem. jag somna direkt !


Fredag:

Vaknade vid halv 10. Hade fått ett mess av mackan. man blir alltid lika glad när man vaknar och ser att han messat! upp seg som FAN!
Ut i backen orkade typ bara två timmar. Så åkte v i hem åt lunch och åkte och körde Icegocart. Det är något av det roligaste som finns ! Lite för mycket snurr i dag. men när jag väl fick in det gick det hur bra som helst !
Sitter och väntar på middag nu. Och i dag blir det bara att ta det lugnt . Städning i morgon + hemgång. Ska "fira" alla hjärtansdag med MACKAN !! kul som fan.. Lyxmiddag på mc. eller vad va det vi sa?? hahah



HAJ HAJ

Onsdag

TISDAG :

Dagen började med 25 minusgrader och solsken ! underbart men SJUKT kallt. Pappa och jag tog oss ut i backen vid tio drack en varm chocklad vid 12 och senåkte vi hem för att äta lunch. ut i backen igen en stund och sedan hem igen , bytte skor hämtade gina och gick till afterskin. efter några öl och cider blev vi bra i gång och fnissa hela vägen hem. Väl hemma hamna jag brevid Fredrik när vi skulle äta och jag har nog inte haft så kul som då! haha vi delade några cider och några shots så bar det in i  duschen. Bastade och klädde på mig så gich jag fredrik och james till någon sportbar som det va SJUKT lite drag i. Tog en drink satt och snacka sen gick vi hem. La mig vid 12 ganska najs.


ONSDAG
Vaknade vid halv tio. Upp äta frukost . Jag pappa och gina åkte och handlade och sedan bar det ut i backen ! Klart roligaste skiddagen i dag måste jag säga hittils ! haha James flög av liften ! jag och pappa kunde fan inte sluta skratta! Sen efter en stund ramla fredrik då fick vi sätta oss ner för vi kunde inte stå !!!! Efter  typ en halvtimma Skulle vi åka hem och äta så skulle vi åka genom trollskogen för det är lättast, så får james en JÄVLA fart och nästan åker på en tjej som ligger i backen och hon blir sjukt arg sen så får han upp farten och åker RAKT in i skogen. Vi trodde han skulle dö ! men han står nedanför backen sen och ser glad ut. Så fortsätter vi in i trollskogen och så skulle han hoppa på ett gupp, bara att han har för lite fart och guppen va ganska djupt så det såg ut som han åkte rakt in i en vägg för skidorna fastnade och james FLÖG och gled en bit på magen . Så kom han tillslut upp så åkte han och fredrik in i varsin gran ! HAHA sjukt roligt jag och pappa har nog inte skrattat så mycket på länge ! haha Så kom vi hem så somnade jag efter vi ätit och dom andra gick på afterski. najs kvälls åkning i tandådalen i dag. får se om vi drar dit . I morgon blir det HC och hanske Icegocart !! WOHO


Haj Haj

Måndag

Haj folket. Sitter uppe i hundfjället och tar det super lugnt. Det behövs efter allt som varit. Jag hade en sjukt rolig fredagkväll och en lika trevlig lördag kväll som spenderades med Mackan. Han är en riktigt bra kille har jag kommit fram till !
Går dagen va seg, började åka vid 11 för jag orkade inte upp på morgonen.... Så va det två krockar på vägen upp så vi fick ta en annan väg som tog längre tid. Men va gör man inte... jag låg och sov i baksätet typ hela resan vilket va härligt. Fick mig även en riktig funderare.. vilket va mycket bra  för det är då man verkligen får saker och ting berkräftat. Bra tycker jag....
Tack tack..
Pratade med madde i går med. Du är grym tjejen.. kom hem till gbg snart ... Fast först måste jag komma hem! Även jenna min man ! va fan ..... KOM HEM.

Är som sagt uppe i sälen sjukt rolig dag. Då den började klockan 8.00 utav att joseph och joel va vakna och spelade FIFA. Sen kom även fredrik upp och BRÖTA ! vid kvart över 8 va det frukost som pappsen fixade så bra . Vid halv 9 fick va DRAGIT upp James ur sängen så att han  skulle få åka me oss andra ;).
Ner till en stuga så att vi kunde hyra skidor och där inne ramlade jag. Jag satt och vägde på en bänk så välte bänken och jag flög ! Sen fick vi fixat våra skidor och jag och patrik tog det FÖRSTA åket i en nypistad backe. UNDERBART!!!!!!!!
Så försvann joseph och joel som vi åkte och leta efter men då hitta vi Fredrik och James i stället i liften. Väntade på dom men ingen kom... Jag och Patrik satt i solen en stund uppe på toppen tills vi tröttnade och åkte ner till trollskogen. HAHA DÄR hitta vi Fredrik och James. Vi spenderade förmiddagen med dom två och dom är BÄST på att ramla, jag har aldrig haft så roligt som när dom höll på. Tack killar.Sen efter en stund blev det var choklad i topp stugan och sedan ner och hemmåt. Jag frös som fan. 18 minus va det när vi börja åka !!!!!! Kände inte mitt ansikte.
Hem och åt lunch sedan ut med pappa i backen igen. Tills vi frös och åkte hem. Gick med hundarna till tempo käpte Oboy cola och chips ! MUMMA... Sitter och väntar på att maten ska bli klar så man kan powernapa en stund.....


aja ha det fint! 


Haj haj

Torsdag


RSS 2.0