Måndag.

Fredag.


Uf mässan gick super bra. Vi fick sålt mycket och vi vann även 3 fina priser!! Ska antagligen få åka till stockholm och tävla. hoppas hoppas det hade varit super kul ! Kvällen avslutades med bra sällskap.
Blev dock lite för öppen in på dom sena timmarna...


Lördag
 red merci barbacka på slingan i balltorp. mysigt som fan ! åkte sen hem för att duscha och senare åka till klubben och jobba. Kul kul . Fick senare trevligt sällskap igen.

söndag.
mys morgon. Åkte hem och åkte till merci, red två varv på slingan barbacka. hade UNDERBART mycket träningsvärk efter. Maddox cyklade till balltorp och åkte med mig och kollade på fotboll. Men det va kallt som fan så vi satte oss i bilen.
Sedan hem kollade på film och sedan sova..


I dag. försov mig som attan ! åkte till skolan och hade fika med några från ale kommun. Eftersom det gick på bra för ale gymnasium på UF mässan. Fräckt! Åkte sedan till stan för att träffa madde och jenna. Vi åt god mat och gick på bio. Vi kollade på män som hatar kvinnor. En RIKTIGT bra film måste jag säga ! Vi satt i 2 timmar om inte mer och väntade på biografen. Vi hade inget bättre för oss. vilket gjorde oss lite trötta så vi blev allmänt flummiga , HAHA men som sagt filmen va super bra !


haj haj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0